Irodai munka

Általános adminisztrátor - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Utazásokkal kapcsolatos ügyintézés: szolgáltató felkutatása, utazási irányelvekhez tartozó dokumentáció elkészítése. Rendezvények szervezése. Látogatókkal kapcsolatos ügyintézés: szállás, taxi. Egyéb adminisztrációs, dokumentációs feladatok elvégzése.

Koreai/angol/magyar tolmács - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Műszaki/technikai oktatóanyagok, kézikönyvek és egyéb dokumentumok, szövegek fordítása mérnökök és más gyári dolgozók számára. Segítségnyújtás dolgozóknak szánt tréningek és külső partnerekkel történő értekezletek szervezésében. Vezetők támogatása riportolásban, ill. külső partnerek részére kitöltendő dokumentumok kitöltésében. A párbeszéd elősegítése az anyacég és a magyarországi munkatársak között. Adminisztratív segítségnyújtás további csapattagok számára.

Lízing koordinátor - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Piackutatások elvégzése. Lízingtevékenységek hatékony és kreatív módon történő támogatása a kereskedelmi fejlesztési folyamat valamennyi szakaszával. Lízing adatbázis kezelése. Ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolattartás, ügyfélkapcsolat-kezelési feladatok elvégzése. Értékesítési eredmények javítása. Lízing anyagok készítése. Lízingtevékenységgel kapcsolatos tevékenységek kezelése.

Értékesítési asszisztens - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői nyilvántartás létrehozása, karbantartása, frissítése. Értékesítési kollégák támogatása. Beszállítókkal, partnerekkel való kapcsolattartás.

Stratégiai és Pályázati irodavezető - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Az iroda munkájának szervezése, koordinálása, irodavezetői feladatok ellátása. Európai Uniós vagy hazai támogatásból megvalósuló projektek előkészítése, pályázatok kidolgozása, megvalósítás menedzselése, a pályázatokkal kapcsolatos pénzügyi és adminisztratív teendők ellátása. Nemzetközi projekt-együttműködések koordinációja. Magasépítési és intézményi beruházási feladatok előkészítése, a megvalósítás szervezése, koordinációja, felügyelete. A város átfogó fejlesztési dokumentumai megvalósulásának nyomon követése, a dokumentumok aktualizálása.