Logisztika / Értékesítés

Anyagtervező - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Alapanyagok rendelkezésre állásának biztosítása. PO-k kiállítása, nyomonkövetése. Beszállítókkal , alvállakozókkal és külső raktárakkal való kapcsolattartás. Szállítási ütemtervek elkészítése.Riportok készítése. Éves leltárban való részvétel.

Beszerző - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszerzéssel kapcsolatos feladatok ellátása. Piaci viszonyok és folyamatok nyomon követése. Stratégiai kapcsolatok kialakítása és fenntartása a beszállítókkal. Beszerzéssel kapcsolatos irányelvek folyamatos felülvizsgálata és frissítése. SOP-k előkészítése és karbantartása. Egyéb társosztályoknál felmerülő beszerzési igények felülvizsgálata. A cég globális céljainak támogatása, ezek nyomon követése és a kulcsmutatók (KPI-ok) teljesülésének mérése.

Beszerző - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszállítók keresése, kiválasztása. RFQ munkafolyamatban való részvétel. Árak és átfutási idők optimalizálása. Részvétel az éves célok meghatározásában és a piaci árak alakulásának becslésében. Pontos szállítási teljesítményt biztosítása.

Beszerző - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Alpanyagok beszerzésének és szállításának irányítása és kezelése az ügyfelek igényeinek megfelelően. Ellátási kapcsolatok fejlesztése, költség, minőség és az ellátás folytonosságának javítása érdekében. Beszerzési folyamatok javítása. Beszállítói problémák kezelése. Gyártási folyamatokat követése, kapcsolattartás társosztályokkal.