Logisztika / Értékesítés

Beszerző - Komárom környéke

Ebben a pozícióban az Ön feladatai lesznek: A termelés alkatrészekkel való ellátása. Az anyagok folyamatos beszállításának biztosítása. Beszállítói tárgyalások lebonyolítása. Negyedéves árazási feladatok támogatása. Készletszintek optimumon tartása. A minőséggel kapcsolatos problémák közvetítése a beszállító felé. Közreműködve a beszállítói minőségbiztosítási mérnökkel. A késedelmes- illetve túlszállítások elkerülése. Számlázással kapcsolatos problémák kezelése.

Termékfelelős - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Kapcsolattartás a vevőkkel. Ajánlatkérések, rendelések kezelése,. Gyártási és értékesítési folyamatok előkészítése, szervezése. Kooperáció külső partnerekkel.

Operatív beszerző - Tatabánya

Ebben a pozícióban az Ön feladatai lesznek: Operatív beszerzés támogatása. Kapcsolattartás a vevőkkel és a beszálítókkal egyaránt. Ajánlatok kérése és feldolgozása. Megrendelések és előrejelzések követése és feldolgozása. Meglévő megrendelések folyamatos koordinálása. Szállítási határidők egyeztetése a termeléssel. Import küldemények vámügyintézése.

Beszerző - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Általános üzemi anyagok és acél alapanyagok beszerzése.

Raktáros - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Komissiózás. Áruátvétel, áruellenőrzés. Beérkező szállítmányok minőségi és mennyiségi átvétele, tételek ellenőrzése. Biztonságos árutárolás és kezelés. Leltározási feladatok elvégzése.