Logisztika / Értékesítés

Mérnök-értékesítő | Sales Engineer - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Partnerekkel való kapcsolattartás, új partnerek felkutása. Ajánlatkérések testre szabása. Projektek mérföldköveinek követése, tervezési és prototípus fázisban is. Üzleti kapcsolatok megerősítése, rendszeradatok naprakészen tartása.

Termeléstervező | Planner - Tatabánya környéke

Ebben a feladatban az Ön feladatai lesznek: Vevői megrendelések fogadása, feldolgozása, kapcsolattartás. Vállalati ERP rendszer kezelése. Félkész és késztermékek készletszintjének felügyelete. Rövid és középtávú kapacitástervek elkészítése. Termelő gyártósorok termelésének tervezése, ütemezése. Kiszállítás ellenőrzése.

Szenior Beszerző | Senior Purchaser - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Ártárgyalások lebonyolítása meghatározott kereteken belül. Partnerekkel történő kommunikáció az áruk és szolgáltatások időben történő szállítása érdekében. Megrendelések nyomonkövetése a vállalatirányítási rendszerben. Társosztályokkal való közreműködés. Általános és egyedi beszerzési feladatok ellátása a leírt folyamatok alapján.

Beszerzési csoportvezető | Purchasing group leader - Tatabánya / Székesfehérvár

Ebben a munkakörben az feladatai lesznek: Indirekt csoport irányítása. Tárgyalások levezetése új és meglévő beszállítókkal. Stratégiai beszerzési folyamatok és eszközök irányítása.(például az eSourcing) A helyi beszállítói portfólió optimalizálása. A helyi beszerzési stratégia kidolgozása, összhangban a központi szervezet által meghatározottakkal. Megtakarítási tevékenységeket tervezése a kitűzött célok elérése érdekében. Jelentések, ad-hoc riportok készítése.

Logisztikai csoportvezető | Logistischen Gruppenleiter - Tatabánya környéke

Ebben pozícióban az Ön feladata lesz: Gyártás előkészítés és vevői kapcsolattartási terület irányítása, logisztikai célok eléréséhez szükséges koncepciók és intézkedések kidolgozása, kiértékelése, költségtervezés, költséghatékonyság optimalizálása. Ugyanakkor belső logisztikai folyamatok optimalizálása, dolgozók egyéni, csoportos motiválása, kiszállítások felügyelete, kapcsolattartás a vevőkkel és vállalati célok logisztika stratégiába való alkalmazása és végrehajtása.