Logisztika / Értékesítés

Beszerző - Bicske

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Meglévő beszállítói körben anyagrendelések kiküldése, kezelése.Visszaigazolások követése.Anyagbeérkezés ellenőrzése. Ajánlatkészítők támogatása. Esetleges új beszerzési források felkutatása.

Vevői kapcsolattartó - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői követelmények vizsgálata, beszerzési feltételek egyeztetése ügyfelekkel. Megvalósíthatósági tanulmányok egyeztetése a gyártással. Árajánlatok készítése és nyomon követése. Adminisztratív feladatok. Riportok, statisztikák készítése. Kapcsolattartás ügyfelekkel magyar és idegen nyelven egyaránt. Szállítási határidők nyomon követése, egyeztetések vevőkkel, termeléssel
x

Képzés

Ajánljuk figyelmébe az ELTE Employer Branding képzését!

Megrendelés Kezelő Specialista - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői megrendelések kezelése. Együttműködés meglévő és leendő ügyfelekkel, disztribútorokkal. Ügyfélpanaszok kezelése. Megrendelések kezelése, számlák létrehozása és korrekciója. Ügyfelek, értékesítési képviselők kéréseinek megoldása.

Vevőszolgálati Csoportvezető - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevőszolgálati csapat irányítása, fejlesztése. Gyakorlati és innovatív módszerek kidolgozása a teljesítmény javítása érdekében. Hatékony erőforrás tervezés. Munkafolyamatok meghatározása és felülvizsgálata. Havi jelentés a fő teljesítménymutatókról.

Non-production beszerző - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Osztályok beszerzési igényeinek feldolgozása, nem szériaanyagok és szolgáltatások beszerzése. Globális és helyi indirekt beszerzési projektekben való részvétel. Beszállítói költségek optimalizálása, költségcsökkentési projektek kidolgozása, nyomon követése. Ártárgyalások lebonyolítása.