Logisztika / Értékesítés

Termeléstervező - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői megrendelések fogadása, feldolgozása, kapcsolattartás a vevőkkel. Termelő gyártósorok termelésének tervezése, ütemezése. Határidők betartása, változások lekövetése. Gyártási dokumentációk összeállítása. Rövid és középtávú kapacitástervek elkészítése. Félkész és késztermékek készletszintjének felügyelete. Folyamatok kialakítása. Kiszállítás ellenőrzése.

Termeléstervező - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Rövidtávú (heti és napi) gyártási tervek készítése. Hosszú- (éves) és középtávú (havi) kapacitástervek készítése. Heti létszámtervek készítése. Kanban táblák feltöltése, karbantartása. Alapanyag ellátottság ellenőrzése. Folyamatos kapcsolattartás a termeléssel és a logisztikusokkal. Aktív részvétel a vevői visszaigazolások készítésében.SAP termeléstervezési folyamatok kialakítása, üzemeltetése, fejlesztése.

Indirekt beszerző - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Nem szériaanyagok és szolgáltatások beszerzése. A vállalati osztályok beszerzési igényeinek feldolgozása. Új beszállítók felkutatása, tendereztetése. Ártárgyalások lebonyolítása. Beszállítói költségek optimalizálása, költségcsökkentési projektek kidolgozása, nyomon követése. Beszállítók teljesítményének értékelése, akciók és nyomonkövetés.

Beszerzési Projektvezető - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszerzési új projektek vezetése, irányítása. Feladatok részletezése, kiosztása, időzítése. Fejlesztői kapacitás biztosítása, optimalizálása. Problémák kezelése, önálló megoldása. Potenciális költségcsökkentések felmérése, bevezetése. Folyamatos személyes kapcsolattartás, egyeztetés a társosztályokkal. Projekt határidők betartása és betartatása. Projektek lezárása és a kész munka átadása. Új projektek költségeinek rendszeres riportálása a management felé. Átadás során/után felmerült igények összegyűjtése, felmerült hibák azonnali kijavítása.

Termékfelelős - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Kapcsolattartás a vevőkkel. Ajánlatkérések, rendelések kezelése,. Gyártási és értékesítési folyamatok előkészítése, szervezése. Kooperáció külső partnerekkel.

Gyártástervező - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyártási feladatok többszintű finomtervezése. Gyártási területeket átfogó tervezés az erőforrások (gépkapacitás, alkatrész, munkaerő, stb.) optimális felhasználásának figyelembe vételével.