Logisztika / Értékesítés

Szállítmányozási koordinátor | Forwarding coordinator - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szállítmányozások követése, eltérések kezelése.Szállítmányozással kapcsolatos számlák ellenőrzése, jóváhagyása.Termeléstervezés támogatása.Külső és belső reklamációk kezelése. Riportolás a belső és külső ügyfelek, a vevőszolgálati csapat és az ügyfelek felé. Folyamatos kommunikáció a gyártással ésa társosztályokkal. Import vámkezelések szervezése. Ki- és beszállítások szervezésében való aktív közreműködés.Kiszállítást végző kollégák hatékony támogatása akár fizikai munkavégzéssel

Termelés tervező - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termelés tervezői feladatok ellátása. Kapcsolattartás társosztályokkal. Riportok, kimutatások tervezése.

Vevői kapcsolattartó - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön tapasztalatai lesznek: Vevői lehívások és az előrejelzések alapján a rövid- és hosszútávú kiszállítási tervek elkészítése. Vevők logisztikai részlegével napi kapcsolatottartás. Szükség esetén az eredeti tervtől eltérő szállítási terveket készítése és küldése a vevők felé. Napi kiszállításokhoz az előszállítmányok elkészítése a vállalatirányítási rendszerben.

Megrendelés Kezelő Specialista - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői megrendelések kezelése. Együttműködés meglévő és leendő ügyfelekkel, disztribútorokkal. Ügyfélpanaszok kezelése. Megrendelések kezelése, számlák létrehozása és korrekciója. Ügyfelek, értékesítési képviselők kéréseinek megoldása.

Commodity Buyer - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:Versenyeztetések, ártárgyalások lebonyolítása, szerződések- és keretszerződések kötése. Beszállítók kapacitás-, képesség-, ár- és minőségkontrollja. Változásmenedzsmenttel kapcsolatos feladatok ellátása, koordinálása. Költségcsökkentési project lehetőségek felkutatása és végrehajtása.

Katagória Manager |MRO Category Manager - Tatabánya/Székesfehérvár

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Optimális beszállítói portfolió biztosítása. Költség optimalizálási lehetőségek feltérképezése. Költségtakarékossági projektek elvégzése. Költségoptimalizálási projektek támogatása. Beszállítói struktúrák optimalizálása.