Logisztika / Értékesítés

Beszerző - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszállítókkal való kapcsolattartás. Termékbe be nem épülő anyagok és szolgáltatások beszerzése. Ajánlatok kérése. Beszerzési árak karbantartása. Beszállítók versenyeztetése. Megrendelések kiküldése.Árubeérkezések, szállítási határidők monitorozása. Reklamációk, számlaproblémákkezelése.

Termelés tervező - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termelés tervezői feladatok ellátása. Kapcsolattartás társosztályokkal. Riportok, kimutatások tervezése.

Beszerzési csoportvezető - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszerzési folyamatok optimalizálása. Új beszállítók felkutatása. Anyagok legalacsonyabb költségének elérése, az optimális minőségi és ütemezési igényekhez igazodva. Beszállítói pontosság elemzése, nyomon követése.

Logisztikai projekt koordinátor - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A prototípusgyártás anyagellátásának megszervezése, anyagrendelések létrehozása, kezelése. Szériagyártás logisztikai feltételeinek megteremtése, alapanyag diszpozíció, gyártástervezés, anyagáramlás, vevői kapcsolattartás. Közreműködés költségcsökkentési és innovatív projektek kialakításában. Az új projektek logisztikai költségkalkulációjának tervezése, egyeztetése.

Logisztikai elemző - Esztergom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Adatok rögzítése excel és SAP rendszerben. Logisztikai KPI-ok követése, azok eléréséhez, javaslat tétel a szükséges intézkedésekre. Mozgások, készletek és azok adminisztrációjának ellenőrzése és felügyelete, nem megfelelőség esetén intézkedés illetve javaslat a hiba elhárítására. Részvétel a logisztikát érintő fejlesztésekben. Raktári layout kialakítása, tárhely és anyagellátási koncepció kidolgozása.