Logisztika / Értékesítés

CSR | Vevői kapcsolattartó - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szállítási előrejelzések készítése. Riportok, dokumentumok készítése. Ügyfelekkel, társosztályokkal való kapcsolattartás. Heti, napi szállítási követelmények elemzése. Vevői adatok, számlák karbantartása.

Vevői kapcsolattartó - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:Kijelölt vevői kör rendeléseinek fogadása. Vevői igények, termelési kapacitások, raktárkészletek harmonizálása. Problémás esetek kezelése. Kapcsolattartás társterületekkel és vevőkkel.

Kiemelt ügyfélszolgálati munkatárs - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Kiemelt ügyfelekkel, területi képviselőkkel és a Társaság más szervezeti egységeivel történő folyamatos és gördülékeny együttműködés, kapcsolattartás. Belső folyamatok ismerete, szükség esetén javaslattétel a folyamatok további javítására. Beérkező napi rendelések, igénylések, kérések, feldolgozása, értékelése, továbbítása, rögzítése, ellenőrzése. Külön vevői igények feldolgozása és beszerzése.

Megrendelés Kezelő Specialista - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői megrendelések kezelése. Együttműködés meglévő és leendő ügyfelekkel, disztribútorokkal. Ügyfélpanaszok kezelése. Megrendelések kezelése, számlák létrehozása és korrekciója. Ügyfelek, értékesítési képviselők kéréseinek megoldása.

Commodity Buyer - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:Versenyeztetések, ártárgyalások lebonyolítása, szerződések- és keretszerződések kötése. Beszállítók kapacitás-, képesség-, ár- és minőségkontrollja. Változásmenedzsmenttel kapcsolatos feladatok ellátása, koordinálása. Költségcsökkentési project lehetőségek felkutatása és végrehajtása.