Minőségügy

Beszállítói minőségügyi mérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Részvétel a beszállítók kiértékelésében. Beszállítói első minta folyamatának nyomon követése, határidőtervek felügyelete. Beszállítói változások nyomon követése. Beszállítói bemintázások koordinálása a sorozatgyártásban. Beszállítói reklamációk felügyelete, intézése. Beszállítói auditok végzése felmérés, vagy javítás céljából.

Minőségügyi megbízott - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségi rendszerek adminisztratív feladatainak ellátása. ISO és ISCC audit felkészítése és vezetése. Minőségügyi problémák esetén a beszállítókkal való kapcsolattartás. Együttműködés belső/külső laborokkal. Fenntarthatósági igazolások kiállítása. Termékmérleg nyomon követése.

Minőségügyi mérnök - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségügyi szabványoknak megfelelő gyártási környezet kialakítása és működtetése. Minőségi paraméterek kidolgozása, nyomon követése. Statisztikák, kimutatások, jelentések készítése a különböző minőségi mutatókra és módszerekre (8D, PDCA stb.) vonatkozóan. Minőségüggyel kapcsolatos képzések teljes körű megtervezése, lefolytatása, dokumentálása. Az anyagfelhasználás ésszerűségének ellenőrzése. Vevői reklamációk folyamatos követése, ezekre javító intézkedések kidolgozása, az intézkedések végrehajtásának követése. Szükség esetén a termelési folyamat azonnali leállítása.

Minőségügyi csoportvezető - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségügyi csoport irányítása. Részvétel a quality mutatók javításában. Vevői változások nyomon követése. Vevői bemintázások koordinálása a sorozatgyártásban. Vevői reklamációk felügyelete, intézése. Havi, negyedéves, éves, statisztikák készítése. Kapcsolattartás társosztályokkal.

Minőségellenőr - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termékellenőrzési tevékenység végrehajtása. VT, MT és UT roncsolásmentes vizsgálatok végrehajtása betanulás után.Termékvizsgálati kérdésekben rendszeres tájékoztatás a minőségellenőrzési csoportvezető részére.A nem megfelelőséggel kapcsolatos előírt feladatok elvégzése. A vevői reklamációk kivizsgálásához a termékvizsgálatokkal kapcsolatos feljegyzések készítése. A termékvizsgálatokat igazoló dokumentumok elkészítése.

Minőségirányítási rendszer mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Belső auditor-csoport munkájának koordinálása. Minőségirányítási rendszer kialakítása és fejlesztése az ISO/TS 16949 szerint.MSZ, ISO és egyéb külső szabványok megrendelése, kezelése, archiválása. Belső audit tervek elkészítése / végrehajtása, illetőleg végrehajtásának koordinálása. " Hibajavító és megelőző intézkedések kezdeményezése, az auditok intézkedéseinek követése, hatásosságának kiértékelése. A minőségirányítási rendszer bevezetésével, folyamatos fejlesztésével kapcsolatos oktatások megtartása.