Minőségügy

Minőségügyi labor mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termékeknek homologizációs és vevői elvárásoknak való megfelelőségének biztosítása. Részvétel a területet érintő auditokon, azok előkészítése, koordinálása. Mérési eljárások tervezése, előkészítése, oktatása. Kapcsolat tartás külső és más gyáregységi laborokkal. Részvétel a termék validációk, újra validációk tervezésében, bonyolításában. Gyárban használt mérőeszközök, mérő rendszerek használhatóságának, kalibráltságának biztosítása. Részvétel a külső/belső reklamációk kezelésének folyamatában.

Minőségügyi rendszer mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladata lesz: Az ISO szabványoknak megfelelő minőségügyi rendszer működtetése. Belső és vevői auditok lebonyolítása, javító vagy megelőző intézkedések meghozatala. Beszállítói minőségügyi tevékenységek: auditálás, fejlesztés, kapcsolattartás. Adminisztráció, a dokumentumok naprakészen tartása. Az integrált vállalatirányítási rendszer számára meghatározott követelményeknek való megfelelés, beleértve a munkavédelmi utasításokat.

Minőségügyi mérnök | Quality Engineer - Esztergom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új termék bevezetésénél részvétel a PDP folyamatban. PPAP folyamat teljes körű koordinálása. Vevői reklamációk teljes körű menedzsmentje, a javító intézkedések határidőn belüli bevezetése. Belső auditokon való részvétel az éves auditterv alapján. Rendszeres vevői látogatások. Együttműködés a társosztályokkal.