Minőségügy

Minőségbiztosítási mérnök | Quality Engineer - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői és beszállítói reklamációk kezelése, vevői látogatások, auditok lebonyolítása. Probléma megoldó folyamatok irányítása. Minőségi mutatók, reklamációk, költségek kiértékelése. Termelő területek minőségügyi támogatása.

Minőségügyi mérnök | Quality Engineer - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Folyamatok és projektek kockázatelemzésének felügyelete, tevékenységek végrehajtásának részletes nyomon követése. Minőségügyi csapat képviselete az új termékfejlesztési folyamatok alatt. Minőséggel kapcsolatos tevékenységek kezelése a kijelölt gyártósorokon, specifikus tréningek lefolytatása. A termékfejlesztési csapat támogatása, termék- és folyamatvizsgálatok irányításával és felügyeletével.

PPAP kordinátor - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszállítói PPAP dokumentáció ellenőrzése, majd SAP-ba feltöltése. Beszállítói elsőminták beérkezésének nyomon követése. PPAP/APQP információcsere a program csapat tagjaival, APQP megbeszéléseken való részvétel. Laborok előzetes informálása kapacitás tervezési szempontból. Tesztek nyomon követése, eltérés esetén probléma okának elsődleges feltárása, újramérések kordinálása.

Beszállítói minőségügyi mérnök - Mór

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszállítói változások nyomon követése, reklamációk felügyelete, intézése. Beszállítói auditok végzése felmérés vagy javítás céljából. Részvétel a beszállítók kiértékelésében.

Minőségügyi mérnök I Quality engineer - Bicske

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A cég minőségirányítási rendszerének felügyelete a széria és a minta-gyártásban, a minőségirányítási vezető, valamint az ügyvezető által kitűzött minőségi célok megvalósítása. A széria és a minta gyártás folyamatos ellenőrzése a vevői ill. a szabványi előírásoknak megfelelően: a beérkezett tételek vizsgálata, gyártásindítások jóváhagyása, a gyártásközi rendszeres és a véletlenszerű ellenőrzések elvégzése, együttműködve az érintett terület dolgozóival. Vevői reklamációk kezelése. Vevői auditokon való részvétel. Feladata a belső auditok (termék, folyamat) végrehajtása, valamint új termékek bevezetése esetén minőség tervezésben való részvétel, APQP folyamat végrehajtása a szükséges dokumentációk (folyamat terv, vizsgálati, ellenőrzési terv, FMEA, első mintamérések stb.) elkészítése. Részt vesz a beszállítók kiválasztásában, értékelésében, együttműködve a Minőségbiztosítási Vezetővel.

Vevői minőségügyi mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a pozícióban az Ön feladata lesz: Vevői minőségügyi problémák kezelése, a cég megfelelő képviselete a vevő felé, G8D problémamegoldás vezetése, meghozott intézkedések kommunikálása, nyomon követése, aktív közreműködés a belső- és vevői auditok megszervezésében, a felkészülésben és a lebonyolításban. Ugyanakkor a folyamatábrák, FMEA-k, szabályozási tervek készítésének támogatása, egyéb az ISO/TS 16949 szabvány és a vevők által megkövetelt dokumentumok elkészítése, vevői specifikációk változásainak rendszerbe illesztése; vevői specifikációk, termék specifikációk érvényességének biztosítása.