Minőségügy

Minőségirányítási mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Külső és belső reklamációkból származó hibák elemzése. Kereszt funkcionális csoport koordinálása. 8D/reklamációs riportok készítése. Statisztikák, elemzések készítése. PFMEA felülvizsgálata, a mérnökség támogatása. PPAP csomagok benyújtása. Külső és belső auditok felkészülésében és végrehajtásában való részvétel.

Minőségbiztosítási mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Folyamatváltozási rendszer osztályon belüli felügyelete, kezelése. Mutatószámok kidolgozása, folyamatos riportja a vezetőség felé. Belső folyamat-változások operatív kontrollja. Oktatási anyagok készítése és képzések lebonyolítása. Auditokon való részvétel. Átfutási időre csökkentési akciók kidolgozása és bevezetése. Folyamatos fejlesztésekben való részvétel.

Minőségügyi mérnök I Quality engineer - Bicske

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A cég minőségirányítási rendszerének felügyelete a széria és a minta-gyártásban, minőségi célok megvalósítása. A széria és a minta gyártás folyamatos ellenőrzése a vevői illetve a szabványi előírásoknak megfelelően. Beérkezett tételek vizsgálata, gyártásindítások jóváhagyása, a gyártásközi rendszeres és a véletlenszerű ellenőrzések elvégzése. Vevői reklamációk kezelése. Vevői auditokon való részvétel. Belső auditok (termék, folyamat) végrehajtása, valamint új termékek bevezetése esetén minőség tervezésben való részvétel. APQP folyamat végrehajtása, a szükséges dokumentációk elkészítése. Beszállítók kiválasztása, értékelése, együttműködve a Minőségbiztosítási Vezetővel.

Gyártás előkészítő mérnök - Tatabánya környéke

Ebban a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Összeszerelő üzem berendezéseinek specifikálása, telepítése, beüzemelése, felügyelete. Termelési folyamatok meghatározása és optimalizálása. Gyártással kapcsolatos műszaki problémák kezelése. Folyamatos fejlesztési projektek megtervezése és végrehajtása. Gyártási dokumentációk létrehozása és folyamatos karbantartása.

Minőségügyi középvezető - Esztergom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői kapcsolattartás minőségügyi területen a termék szériagyártási életciklusában. Új termék bevezetésénél részvétel a PDP folyamatban. PPAP folyamat teljes körű koordinálása. A termelési minőségellenőrök folyamatos képzése. A külső és belső reklamációkra hozott javító intézkedések hatékonyságának nyomon követése és validálása. Belső és külső auditokon való részvétel.