Minőségügy

PPAP koordinátor - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beszállítói elsőminták beérkezésének nyomon követése, elsőminta jóváhagyása. Beszállítói PPAP dokumentáció ellenőrzése.Mintadarabok elosztása külső- és belső tesztekre. Tesztek nyomon követése, eltérés esetén probléma okának elsődleges feltárása, újramérések koordinálása. Teszteredmények feltöltése, továbbítása a releváns mérnök felé.

Minőségügyi középvezető - Esztergom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői kapcsolattartás minőségügyi területen a termék szériagyártási életciklusában. Új termék bevezetésénél részvétel a PDP folyamatban. PPAP folyamat teljes körű koordinálása. A termelési minőségellenőrök folyamatos képzése. A külső és belső reklamációkra hozott javító intézkedések hatékonyságának nyomon követése és validálása. Belső és külső auditokon való részvétel.
x

Képzés

Ajánljuk figyelmébe az ELTE Employer Branding képzését!

Minőségügyi technikus - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Kapcsolattartás a projekt quality mérnökökkel. Előszériás alkatrészek mérésének koordinálása és dokumentálása, gyártás során minőségügyi felügyelet biztosítása. Késztermék bemérésének koordinálása. Beszállítói reklamáció esetén az eltérés kivizsgálása és dokumentálása.

SQA mérnök | SQA Engineer

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Folyamatos minőségfejlesztés elősegítése. Vevői, beszállítói auditok tervezése, korordinálása, azokon való részvétel. Együttműködés a folyamatmérnökökkel a gyártás dokumentációs rendszerének felügyelete és ellenőrzése érdekében. Beszállítók napi minőségi problémáinak elemzése.

Vevői minőségügyi mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a pozícióban az Ön feladata lesz: Vevői minőségügyi problémák kezelése, a cég megfelelő képviselete a vevő felé, G8D problémamegoldás vezetése, meghozott intézkedések kommunikálása, nyomon követése, aktív közreműködés a belső- és vevői auditok megszervezésében, a felkészülésben és a lebonyolításban. Ugyanakkor a folyamatábrák, FMEA-k, szabályozási tervek készítésének támogatása, egyéb az ISO/TS 16949 szabvány és a vevők által megkövetelt dokumentumok elkészítése, vevői specifikációk változásainak rendszerbe illesztése; vevői specifikációk, termék specifikációk érvényességének biztosítása.