Minőségügy

Minőségbiztosítási mérnök - Győr

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségbiztosítási vezető munkájának napi szintű támogatása, rendszeres helyettesítése. Részvétel belső- és vevői auditok tervezésében és végrehajtásában.Belső- és külső reklamációk kezelése, intézkedések bevezetésének ellenőrzése. Gyártási folyamatok felügyelete és fejlesztése.Folyamatellenőrök munkájának napi szintű irányítása és ellenőrzése.Új termékek bevezetésének felügyelete. " Minőségügyi dokumentációk elkészítésének irányítása (PPAP, FMEA, Kontrollplan, stb.) " Kapcsolattartás az anyavállalattal és a direkt vevőkkel.

Minőségbiztosítási mérnök I Quality engineer - Mór

Ebben a munkakörben az Ön feladati lesznek: A hibaelemzések elvégzése, a hibajavító folyamat támogatása, a bevezetett javító intézkedések felügyelete. Vevői reklamációk kezelése. A gyártási csoport minőségbiztosítás eszközökkel történő támogatása a folyamatfejlesztési tevékenység során. Vevői quality mutatók figyelése, célok eléréséhez akciók kidolgozása a gyártással. Vevői látogatások vagy auditok szervezése. Minőségi hiba esetén válogatások szervezése a vevőknél.

Minőségirányítási munkatárs - Szigetszentmiklós környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőség-, környezet- és energiairányítási rendszerek felügyelete, fejlesztése, naprakészen tartása.Tanúsító/időszakos/vevői auditok lebonyolítása. Éves, integrált rendszert érintő-, és az új belépők oktatásának megtartása. Környezetvédelmi engedélyezési dokumentáció összeállítása, környezetvédelmi bevallások elkészítése. Minőségirányítási igazgató munkájának támogatása, döntés előkészítés, adminisztráció

Minőségirányítási rendszer mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Belső auditor-csoport munkájának koordinálása. Minőségirányítási rendszer kialakítása és fejlesztése az ISO/TS 16949 szerint.MSZ, ISO és egyéb külső szabványok megrendelése, kezelése, archiválása. Belső audit tervek elkészítése / végrehajtása, illetőleg végrehajtásának koordinálása. " Hibajavító és megelőző intézkedések kezdeményezése, az auditok intézkedéseinek követése, hatásosságának kiértékelése. A minőségirányítási rendszer bevezetésével, folyamatos fejlesztésével kapcsolatos oktatások megtartása.

Minőségbiztosítási mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Folyamatos fejlesztési projektek támogatása. Minőségi mutatók, reklamációk, költségek kiértékelése. Vevői reklamációk kezelése, vevői látogatások, auditok lebonyolítása. FMEA-CP készítése, folyamatos frissítése-karbantartása. Beszállítói reklamációk kezelése, nyomonkövetése.Termelő területek minőségügyi támogatása.

SQA mérnök | SQA Engineer - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Folyamatos minőségfejlesztés elősegítése. Vevői, beszállítói auditok tervezése, korordinálása, azokon való részvétel. Együttműködés a folyamatmérnökökkel a gyártás dokumentációs rendszerének felügyelete és ellenőrzése érdekében. Beszállítók napi minőségi problémáinak elemzése.