Minőségügy

Minőségellenőrzési vezető - Esztergom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségellenőrzési laborok működtetése, a mérésekhez szükséges eszközök és dolgozói létszám biztosítása. Mérések és a termékminősítés szabályos és időbeni végrehajtásának, dokumentálásának biztosítása. Labordolgozók szakmai és biztonságtechnikai képzése. Laboratóriumi mérések kidolgozása és hatékonyságának fejlesztése.Kapcsolattartás a Vállalat más telephelyeinek minőségügyi munkatársaival az eljárások egységesítésének érdekében. Támogatás nyújtása a reklamációs- és hibakivizsgálásban, a termékminőség javításában.

Minőségügyi csoportvezető - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségügyi csoport irányítása. Részvétel a quality mutatók javításában. Vevői változások nyomon követése. Vevői bemintázások koordinálása a sorozatgyártásban. Vevői reklamációk felügyelete, intézése. Havi, negyedéves, éves, statisztikák készítése. Kapcsolattartás társosztályokkal.

Minőségügyi vezető - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szükséges korrekciós, megelőző intézkedések előkészítése, ezen intézkedések nyomon követése, ellenőrzése. Minőségi feltételek(BOS, QS-9000, VDA 6.1, IATF) biztosítása, megfelelő alkalmazása és betartása. Beszállítók fejlesztése, minőségügyi teljesítményük javítása, MQR és a korrekciós feladatok vezetése.

Minőségellenőr - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termékellenőrzési tevékenység végrehajtása. VT, MT és UT roncsolásmentes vizsgálatok végrehajtása betanulás után.Termékvizsgálati kérdésekben rendszeres tájékoztatás a minőségellenőrzési csoportvezető részére.A nem megfelelőséggel kapcsolatos előírt feladatok elvégzése. A vevői reklamációk kivizsgálásához a termékvizsgálatokkal kapcsolatos feljegyzések készítése. A termékvizsgálatokat igazoló dokumentumok elkészítése.

Minőségirányítási rendszer mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Belső auditor-csoport munkájának koordinálása. Minőségirányítási rendszer kialakítása és fejlesztése az ISO/TS 16949 szerint.MSZ, ISO és egyéb külső szabványok megrendelése, kezelése, archiválása. Belső audit tervek elkészítése / végrehajtása, illetőleg végrehajtásának koordinálása. " Hibajavító és megelőző intézkedések kezdeményezése, az auditok intézkedéseinek követése, hatásosságának kiértékelése. A minőségirányítási rendszer bevezetésével, folyamatos fejlesztésével kapcsolatos oktatások megtartása.

Minőségtervező - Győr

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségügyi tervek, projekt mappák, ellenőrzési tervek készítése és folyamatos aktualizálása. Vevői követelmények beépítése a minőségtervezési folyamatokba. Szériagyártás részére termék szintű ellenőrzési tervek készítése, folyamatos aktualizálása és oktatása a gyártó személyzet részére.Aktív közreműködés a belső- és külső reklamációk feldolgozásában és intézkedések megvalósításában és hatékonyságuknak megítélésében. Új termékek szériagyártásának támogatása, vevői PPAP/APQP koordinálása.