Minőségügy

Advanced Quality Engineer - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új termék bevezetésének támogatása. Ellenőrzések megtervezése. CP/FMEA készítésében való részvétel. Előzetes képességvizsgálatok elvégzése, koordinálása. Mérőrendszer elemzések elvégzése, koordinálása. Auditok elvégzése. Vevői auditok támogatása.

Beszállítói minőségügyi mérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Részvétel a beszállítók kiértékelésében. Beszállítói változások nyomon követése. Beszállítói első minta folyamatának nyomon követése, határidőtervek felügyelete. Beszállítói reklamációk felügyelete, intézése. Beszállítói auditok végzése felmérés, vagy javítás céljából.

Minőségirányítási rendszermérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Dokumentációs rendszer üzemeltetése. IATF 16949 szerinti minőségirányítási rendszer üzemeltetése. Belső auditok tervezése, végrehajtása, nyomonkövetése. Minőségirányítási rendszer folyamatainak szabályozása. Heti/havi riportok készítése a vezetőség felé.

Warranty Claim Supervisor - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Garanciális csapat és analizáló labor vezetése, szakmai koordinációja. Garanciális reklamációkból származó hibák elemzése és riportálása. 8D/reklamációs riportok/analízisek készítése és az intézkedések felkövetése. Folyamatos kapcsolattartás a vevőkkel, garanciális megállapodások megkötése. Külső és belső auditok felkészülésében és végrehajtásában való részvétel.

Garanciális mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Garanciális reklamációkból származó hibák elemzése. Kereszt funkcionális csoport koordinálása. 8D/reklamációs riportok készítése és az intézkedések felkövetése, verifikálása. Vevői kommunikáció a garanciális problémákra. PFMEA felülvizsgálata, a mérnökség támogatása. Külső és belső auditok felkészülésében és végrehajtásában való részvétel.

Minőségügyi munkatárs - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szériagyártás termékeinek és folyamatainak biztosítása minőségügyi oldalról. Minőségügyi mutatók analizálása és a folyamatos fejlesztési javaslatok kooordinálása.Minőségi problémák esetén hiabanalízisek elvégzése, intézkedések bevezetése, hatékonyság vizsgálata. Belső és külső auditokon való részvétel.