Minőségügy

Minőségügyi folyamatmérnök - Mór

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A felelősségi mátrix szerinti termelőterületek minőségügyi támogatása. Minőségügyi mutatók, reklamációk, költségek nyilvántartása. Minőségirányítás alapú gyártás/termék változások felügyelete. Műszaki változtatások nyomon követése.

Minőségirányítási mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Külső és belső reklamációkból származó hibák elemzése. Kereszt funkcionális csoport koordinálása. 8D/reklamációs riportok készítése. Statisztikák, elemzések készítése. PFMEA felülvizsgálata, a mérnökség támogatása. PPAP csomagok benyújtása. Külső és belső auditok felkészülésében és végrehajtásában való részvétel.

Customer Quality Supervisor - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői minőségbiztosítási csapat vezetése. Csapat szakmai továbbképzése. Auditokra történő felkészülés irányítása, az auditok levezénylése. Folyamatos vevői kapcsolattartás. Reklamációk és szériaváltozások kezelése. Gyártósorok minőségügyi támogatása.

Minőségügyi mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségi mutatók monitoringja, riportálása. Új termékekhez és folyamatokhoz minőségellenőrzési dokumentáció készítése és folyamatos fejlesztése. A gyártás folyamatának folyamatos fejlesztése, termelékenység fokozása, költségcsökkentés. Megelőző, helyesbítő tevékenységek indítása, ellenőrzése és teljesítésük igazolása. Vevői reklamációk kezelésében való részvétel.

Warranty Claim Supervisor - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Garanciális csapat és analizáló labor vezetése, szakmai koordinációja. Garanciális reklamációkból származó hibák elemzése és riportálása. 8D/reklamációs riportok/analízisek készítése és az intézkedések felkövetése. Folyamatos kapcsolattartás a vevőkkel, garanciális megállapodások megkötése. Külső és belső auditok felkészülésében és végrehajtásában való részvétel.