Minőségügy

Minőségügyi mérnök - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségügyi szabványoknak megfelelő gyártási környezet kialakítása és működtetése. Minőségi paraméterek kidolgozása, nyomon követése. Statisztikák, kimutatások, jelentések készítése a különböző minőségi mutatókra és módszerekre (8D, PDCA stb.) vonatkozóan. Minőségüggyel kapcsolatos képzések teljes körű megtervezése, lefolytatása, dokumentálása. Az anyagfelhasználás ésszerűségének ellenőrzése. Vevői reklamációk folyamatos követése, ezekre javító intézkedések kidolgozása, az intézkedések végrehajtásának követése. Szükség esetén a termelési folyamat azonnali leállítása.

Beszállítói minőségügyi mérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Részvétel a beszállítók kiértékelésében. Beszállítói első minta folyamatának nyomon követése, határidőtervek felügyelete. Beszállítói változások nyomon követése. Beszállítói bemintázások koordinálása a sorozatgyártásban. Beszállítói reklamációk felügyelete, intézése. Beszállítói auditok végzése felmérés, vagy javítás céljából.

Minőségügyi mérnök - Esztergom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:Vevői és beszállítói reklamációk kezelése. Vevői auditokon való részvétel. Belső auditok végrehajtása. Belső nem - megfelelőségek, helyesbítő intézkedések nyomon követése. Kapcsolattartás a termelési területekkel, problémamegoldás támogatása minőségügyi eszközökkel.