Minőségügy

Minőségtervező - Győr

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségügyi tervek, projekt mappák, ellenőrzési tervek készítése és folyamatos aktualizálása. Vevői követelmények beépítése a minőségtervezési folyamatokba. Szériagyártás részére termék szintű ellenőrzési tervek készítése, folyamatos aktualizálása és oktatása a gyártó személyzet részére.Aktív közreműködés a belső- és külső reklamációk feldolgozásában és intézkedések megvalósításában és hatékonyságuknak megítélésében. Új termékek szériagyártásának támogatása, vevői PPAP/APQP koordinálása.

Vevői minőségügyi mérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Felelősségi mátrix szerinti termelőterületek minőségügyi támogatása.Hibaelemzések elvégzése, a hibajavító folyamat támogatása, a bevezetett javító intézkedések felügyelete. Vevői reklamációk kezelése. Gyártási csoport minőségbiztosítás eszközökkel történő támogatása a folyamatfejlesztési tevékenység során.Folyamatdokumentációk aktualizálása. Vevői jóváhagyás megkérése.

Minőségügyi mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségi mutatók monitoringja, riportálása. Új termékekhez és folyamatokhoz minőségellenőrzési dokumentáció készítése és folyamatos fejlesztése. A gyártás folyamatának folyamatos fejlesztése, termelékenység fokozása, költségcsökkentés. Megelőző, helyesbítő tevékenységek indítása, ellenőrzése és teljesítésük igazolása. Vevői reklamációk kezelésében való részvétel.