Minőségügy

Minőségügyi mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Minőségi mutatók monitoringja, riportálása. Új termékekhez és folyamatokhoz minőségellenőrzési dokumentáció készítése és folyamatos fejlesztése. A gyártás folyamatának folyamatos fejlesztése, termelékenység fokozása, költségcsökkentés. Megelőző, helyesbítő tevékenységek indítása, ellenőrzése és teljesítésük igazolása. Vevői reklamációk kezelésében való részvétel.

Customer Quality Supervisor - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevői minőségbiztosítási csapat vezetése. Csapat szakmai továbbképzése. Auditokra történő felkészülés irányítása, az auditok levezénylése. Folyamatos vevői kapcsolattartás. Reklamációk és szériaváltozások kezelése. Gyártósorok minőségügyi támogatása.

Minőségirányítási projekt mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Projekt előkészítése és támogatása. Vevői kommunikáció minőségi problémák, termék- vagy folyamatváltozások esetén. Külső és belső auditok felkészülésében, és végrehajtásában való részvétel. 8D reklamációs riportok készítése, és az intézkedések felkövetése. Részvétel az APQP és a PPAP folyamatokban, aktív részvétel a próbagyártásokon és a PPAP minták készítésénél. Mérnöki változások támogatása. PFMEA, Control Plan készítése.

Minőségbiztosítási mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Folyamatos fejlesztési projektek támogatása. Minőségi mutatók, reklamációk, költségek kiértékelése. Vevői reklamációk kezelése, vevői látogatások, auditok lebonyolítása. FMEA-CP készítése, folyamatos frissítése-karbantartása. Beszállítói reklamációk kezelése, nyomonkövetése.Termelő területek minőségügyi támogatása.

SQA mérnök | SQA Engineer - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Folyamatos minőségfejlesztés elősegítése. Vevői, beszállítói auditok tervezése, korordinálása, azokon való részvétel. Együttműködés a folyamatmérnökökkel a gyártás dokumentációs rendszerének felügyelete és ellenőrzése érdekében. Beszállítók napi minőségi problémáinak elemzése.