Műszaki állások

Ipari mérnök - Győr

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyártási folyamatok folyamatos felülvizsgálata és fejlesztése.Munka- és időtanulmányok készítése, javaslatok kidolgozása a szerelési folyamatok optimalizálására.Költségcsökkentési lehetőségek felkutatása és bevezetése.Új termékek gyártásának bevezetéséhez optimális gyártási folyamatok megtervezése és kialakítása.Gyártási folyamatokhoz szükséges készülékek és berendezések meghatározása és beszerzése. " gépesítési és automatizálási projektek önálló vezetése

Takarmánykeverő üzemvezető - Pápa környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Üzem munkájának megszervezése, irányítása és ellenőrzése. Folyamatos munkavégzés személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása.Minőségi termék előállítás és nyomon követhetőség biztosítása. Gyártási folyamatok specifikálása /fejlesztése. Beruházások tervezése, kivitelezése. Technológia berendezések, gépek karbantartása, ezek felügyelete.

Program Manager - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Átfogó, vevői elvárásoknak megfelelő program menedzsment rendszer megszervezése, koordinálása és végrehajtása. Programgazdaként felelősséget vállalni a program végrehajtásáért és sikerességéért. Programkövetelményekkel kapcsolatban kapcsolattartás a vevőkkel. Követelményfüzet összeállítása, projektek kockázat elemzése. Belső költségkalkuláció készítése, vevő számára hivatalos ajánlat elkészítése. Ártárgyalások lefolytatása. Hosszú távú tervek elkészítése. Projekt tervek ellenőrzése, korrekciója és a költségterv nyomonkövetése.

Költségelemző - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Különböző költségkalkulációk készítése: árajánlat adáshoz, termékbevezetések és műszaki változtatások támogatásához. Ciklusidők, gyártási folyamat lépéseinek meghatározása. Megvalósíthatósági tanulmányok szervezése és dokumentálása. Kimutatások, elemzések, előrejelzések készítése.

Termék mérnök - Product engineer I Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termékkel kapcsolatos műszaki feladatok ellátása. Termékekkel kapcsolatos termékismereti oktatások. Termékek műszaki gondozása, változások nyomon követése, dokumentációk és rajzok ellenőrzése, szükség esetén frissítése. Termékek termékfejlesztési feladatainak ellátása, szükség esetén az Európai vagy Globális fejlesztő központtal (ETC, PTC, ITC) együttműködve. Termékekkel kapcsolatos minőség fejlesztő vagy költségcsökkentő javaslatok tétele illetve azok, tesztelése, megvalósíthatóságának elbírálása, az ezzel kapcsolatos jóváhagyási és változási folyamat műszaki támogatása. Termékekkel kapcsolatos minőségi problémák teljes körű kivizsgálása, a problémamegoldás és a problémamegoldó team támogatása. DFMEA és PFMEA dokumentumok elkészítésének támogatása.

PLC technikus - Mór

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: villamos és program hibák keresése, hiba elhárítása, Segítségnyújtás a karbantartók hibaelhárítási feladataihoz, villamos kivitelezés irányítása, gépek/berendezések önálló programozása, PLC-s projektek szakmai támogatása (alkatrészek kiválasztása, stb.), üzemvitel folyamatos működésének támogatása (hibakeresés, optimalizálás)