Műszaki állások

Termékfejlesztő mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek :K+F tevékenységben való részvétel. Új és meglévő termékek/alkatrészek tervezése, implentelásáa, tesztelése a gyártási technológia/funkcionális követelmények figyelembe vételével. Terméktervezési, mérnökségi, minőségügyi csapat támogatása. Projektek időben történő megvalósítása. Folyamatos fejlesztésekben való részvétel.

Munkabiztonsági és tűzvédelmi specialista - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vonatkozó előírások betartásával a gyártói környezethez kapcsolódó munka- és tűzvédelmi biztonsági rendszerek működtetése. Belső/külső auditokon való részvétel. Kockázatelemzések/értékelések, gépek berendezések üzembehelyézésében való közreműködés, ezen feladatok elvégzése.Kapcsolódó belső képzések, oktatások elvégzése, nyilvántartása. Munkabalesetek kivizsgálása, megelőző akciók szervezése. Kapcsolattartás a megfelelő szakhatóságokkal. Tűzvédelmi biztonsági szabályoknak való megfelelősség biztosítása. Kapcsolódó létesítményellenőrzési feladatok elvégzése. Veszélyes alapanyagok felhasználása és kezelése.

Lean mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Lean szemléletmód kialakítása, bevezetése és fejlesztése Folyamatos fejlesztési projektek vezetése. Az értékteremtő folyamatok analizálása és optimalizálása a Lean management alapján. Lean projektek, programok és akciók tervezése, szervezése és felügyelete .Új ötletekre és folyamatokra vonatkozó workshopok egyéni szervezése. .Lean projekt és akciók utókövetése, értékelése, beszámolók készítése.Lean oktatások tervezése és aktív részvétel a munkatársak képzésében. Szoros együttműködés a termelésvezetéssel és a folyamatmérnökséggel.

Vízkezelési technikus - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A vízkezeléshez tartozó rendszerek, termelő berendezések folyamatos és gazdaságos működésének biztosítása. Víz- és szennyvízkezelésen felmerülő, alapvető analitikai mérések elvégzése. Kapcsolattartás a mérnökséggel, javaslattétel szennyvízkezelési rendszerek fejlesztéséhez. Aktív részvétel az új berendezések telepítésében, annak előkészítésében. Munkabiztonsági, munkavédelmi és környezetvédelmi követelmények betartása, betartatása.

EHS mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági programok bevezetése, végrehajtása, ellenőrzése az ISO 14001 és OHSAS 18001 követelményeknek megfelelően. Kémiai engedélyezési folyamat felügyelete, kémiai bejegyeztetések a helyi hatóságokkal. R&D projektekben való résztvétel. Hatékony biztonsági kommunikációs tervek kidolgozása.

EHS/SHE Manager - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A gyár teljes munka/környezet/tűz/egészség védelmi programjának vezetése. Munka-, tűz- és egészségvédelmi előírások betartásáról és betartásának folyamatos ellenőrzése. SHE csapat irányítása, koordinálása. Belső, külső auditok, vizsgálatok ütemezése, irányítása.