Műszaki állások

Elektronikai technikus - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Egységek működésének megismerése. Vevők által hibásan beküldött egységek esetében előforduló hibák feltárása, javítása. Műszaki szövegértés, kapcsolási rajzok olvasása.

Junior folyamatmérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termelési folyamatok optimalizálása, folyamatos fejlesztése, automatizálása. Kamera rendszerek kiépítése, felügyelete, fejlesztése, programozása. Termelésben dolgozó munkatársak szakmai hozzáértésének fejlesztése. Kiscsoportos fejlesztési tevékenységek támogatása. Gyártási dokumentumok elkészítése, karbantartása, oktatása. Prototípus gyártások támogatása. Minőség és biztonság fokozását és a költségek csökkentését célzó javító tevékenységek elvégzése.

Hibakereső technikus - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beérkezett elektronikai egységek hibaanalizálása és javítása. Javítási és kapcsolódó adatok manuális/elektronikus regisztrálása. Visszatérő folyamat-anyag-gép-problémák nyilvánosságra hozatala, részvétel a javító intézkedések kidolgozásában. Biztosítja, hogy a termék az elvárt minőségben és idő alatt készüljön el.

CNC lángvágó programozó - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Láng és plazmavágó gépek programozásának végrehajtása. A szabástervekhez szükséges anyag mennyiségének meghatározása. Az optimális anyagkihozatal elérése a jó szabástervek révén, gazdálkodás a maradék anyagokkal. A raktári lemez anyagok és maradék lemezek nyilvántartása.

Projekt koordinátor - Bicske

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevőkkel való kapcsolattartás német nyelven. Folyamatok felügyelete az ajánlatkészítéstől a kiszállításig. Csoportvezetők munkájának támogatása.