Műszaki állások

Termékbevezető projektmérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új termékprojektek megvalósításának irányítása a vevők elvárásainak és a vállalat előírásának megfelelően. Projekttervek, javaslatok kidolgozása, megvalósítása és az ütemtervek végrehajtásának koordinálása. Vevői auditokon való aktív részvétel. Részvétel PPAP dokumentáció összeállításában, APQP folyamat dokumentálása.Mintagyártások koordinálása.

Karbantartási csoportvezető | Maintenance supervisor - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Karbantartói csapat vezetése. A karbantartási tevékenységek tervezése, ütemezése és ellenőrzése. Új beszállítók keresése. Költségvetési és karbantartási költségek ellenőrzése. Műszaki projektek irányítása.Folyamatos fejlesztési projektek kezelése a karbantartási részlegen.

Ipari mérnök - Győr

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyártási folyamatok folyamatos felülvizsgálata és fejlesztése.Munka- és időtanulmányok készítése, javaslatok kidolgozása a szerelési folyamatok optimalizálására.Költségcsökkentési lehetőségek felkutatása és bevezetése.Új termékek gyártásának bevezetéséhez optimális gyártási folyamatok megtervezése és kialakítása.Gyártási folyamatokhoz szükséges készülékek és berendezések meghatározása és beszerzése. " gépesítési és automatizálási projektek önálló vezetése

Fröccsöntő gépbeállító - Győr

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Fröccsöntő gépek üzemeltetése a termelési terv betartásával.Folyamatos termelés fenntartása.Minőség és a technológia paraméterek folyamatos felügyelete, optimalizálása. Átállások, szerszámcserék elvégzése.Előírt gép- és szerszámkarbantartások elvégzése.Gyártásközi ellenőrzések végrehajtásának ellenőrzése.Gépkezelők oktatása és felügyelete.

Műszakvezető - Győr-Moson-Sopron megye

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Műszakban dolgozók szakmai és diszciplináris vezetése.Fröccsöntő gépek átszerelése és átszerelésük irányítása.Napi gyártási feladatok kiosztása és végrehajtásuk folyamatos ellenőrzése.Munkautasításban szereplő feladatok maradéktalan betartatása.Műszakok átadás-átvételének koordinálása, információk tovább adása a következő műszaknak.Megfelelő anyagellátás és alapanyag áramlás biztosítása a termelési tervnek megfelelően.Folyamatosan magas minőségi és mennyiségi elvárások realizálásának biztosítása.Aktív részvétel a termelés során felmerülő hibák, problémák elhárításában

CI mérnök | CI Engineer - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: LEAN, Kaizen folyamatok bevezetése, fenntartása. Munkatársak bevonása a LEAN kultúra és gondolkodás fejlesztéséhez. Folyamathulladék csökkentése.