Műszaki állások

Projekt koordinátor - Bicske

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevőkkel való kapcsolattartás német nyelven. Folyamatok felügyelete az ajánlatkészítéstől a kiszállításig. Csoportvezetők munkájának támogatása.

Karbantartó mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:Automatizált gyártósorok üzemeltetése.Karbantartási tervek készítése és folyamatos aktualizálása. Berendezések rendelkezésre állásának optimalizálása. Karbantartási és üzemzavar elhárítási feladatok koordinálása. Munkatársak folyamatos szakmai támogatása és oktatási anyagok késztése. Projektfeladatok elvégzése.

Műszakvezető - Szigetszentmiklós környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termékek gépi vagy egyedi gyártásának irányítása különös tekintettel a gyártásszervezésre, termékminőségre, gyártásütemezés betartására. Szükséges gyártási dokumentációk vezetése. Gyártóképesség fenntartása (karbantartás, hibaelhárítás) sablonok, gépek állapotának nyomon követése. Munka és tűzvédelmi előírások betartása betartatása.

Program Manager - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Az új termékek bevezetésének irányítása. APQP folyamatban meghatározott mérföldkövek követése, jelentések, prezentációk készítése. Projekt team irányítása. Vevői egyeztetéseken részvétel, projekt program státusz prezentálása. Vevői követelmények átadása a standard operációnak. Projekt időterv és tevékenység listák folyamatos követése, karbantartása, ezekben foglalt célok időben és minőségben elérése.

Karbantartó technikus - Tatabánya

Ebben a munkakörben a Ön feladatai lesznek: Karbantartási tervben meghatározott munkák elvégzése. Elektromos rendszerek, berendezések telepítése és javítása. Karbantartási munkák elvégzésének dokumentálása. Tartalék alkatrész raktár kezelése, be-, és kivét dokumentálása. Részvétel berendezések fejlesztésében. Részvétel a gyártósorok optimális elhelyezésében. Részvétel új gyártósorok telepítésében.