Műszaki állások

Energetikus - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A létesítmény karbantartási feladatok felügyelete és ellenőrzése. Az épülethez tartozó ellátó rendszerek folyamatos és gazdaságos működésének biztosítása. Villamos energia, víz és gáz fogyasztás folyamatos kontrollálása. Kapcsolattartás a közüzemi szolgáltatókkal.

Vízkezelési technikus - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A víz és szennyvízkezeléshez tartozó rendszerek folyamatos és gazdaságos működésének biztosítása. Létesítmények állapotának fenntartása, fejlesztése. Felmerülő karbantartási, javítási és ellenőrzési feladatok elvégzése.

Épület üzemeltetési mérnök - Komárom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A telephely működtetése a vonatkozó törvényi és vállalati előírásoknak megfelelően. Kapcsolattartás hatóságokkal és szolgáltatókkal.Üzemi infrastruktúra működőképességének biztosítása, működtetése, megelőző és eseti karbantartása. Teljes körű épületfenntartás, felújítási és karbantartási feladatok elvégzésének biztosítása, koordinálása. Ingatlan beruházások, fejlesztések támogatása, koordinálása. Engedélyeztetések kezelése, törvényi előírások implementálása.

Folyamatfejlesztő mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új termékek bevezetése és új berendezések telepítése. Technikai kivitelezhetőség ellenőrzése. Termelési folyamatok optimalizálása. Minőségügyi riportok kiértékelése és az erre vonatkozó intézkedések bevezetése. Változásmenedzsment, jobbítási javaslatok a termelésben. Folyamatautomatizálási koncepciók létrehozása

EHS leader - Komárom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A cég munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetirányítási feladatainak és felelősségeinek ellátása. Cégcsoport felé történő szakirányú kapcsolattartás és jelentési kötelezettségek. Baleset kivizsgálások, jelentések készítése.Műszaki tevékenységek tűzvédelmi felügyelete. ISO14000 rendszer naprakészen tartása és üzemeltetése.

Gyártástámogató technikus - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Napi termelési feladatok támogatása. Hibás termékek vizsgálata.Folyamatos fejlesztés, Lean, 5S, TPM tevékenység támogatása. Aktív szerepvállalás üzemi fejlesztő projektek elvégzésében. Műveleti utasítások írása, frissítése és oktatása. Gépkezelők képzésében való részvétel. Egyszerűbb műszaki rajzok elkészítése. Kimutatások készítése, adatelemzés. Kapcsolattartás a társosztályokkal.