Műszaki állások

EHS csoportvezető - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Részvétel a vállalati szintű biztonságtechnikával és a foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos belső szabályzatok elkészítésében, karbantartásában. Általános és folyamatos munka - és balesetvédelmi kontroll a gyár egész területén. Valamennyi termeléssel és a vállalat tevékenységével kapcsolatos technológiai, biztonságtechnikai, foglalkozás-egészségügyi és környezetvédelmi oktatási anyag naprakészen tartása, fejlesztése, oktatásokat megtartása. Gépek, berendezések üzembe helyezési és nagyjavítás utáni újraindítási eljáráson a munkavédelmi megfelelőség ellenőrzése. Belső auditok kialakítása, és azok rendszeres végrehajtása, ellenőrzése.

Termékfejlesztő technikus - Székesfehérvár

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új és meglévő termékek módosítása és fejlesztése. Termékmérnöki és fejlesztési folyamatok támogatása. Kapcsolódó termékdokumentációk elkészítése és napra készen tartása.

Beruházási projektmérnök - Esztergom körmyéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:Tervezési feladatok koordinálása, menedzselése. Zöld- vagy barnamezős beruházási projektek előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatos feladatok elvégzése. Koncepció terv kidolgozása.Tervező és kivitelező cégek kiválasztása, kapcsolattartás, koordinálás. Engedélyek beszerzése, hatósági ügyintézésben való részvétel. Kapcsolattartás a társtervezőkkel, termelési területekkel.Jelentések, prezentációk készítése.

Műszaki vezető - Újszász

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Karbantartási folyamatok kidolgozásának támogatása és működtetése. Éves karbantartási terv elkészítése, az abban rögzített munkák elvégeztetése. Üzemben felmerülő, gyártást akadályozó meghibásodások azonnali megszüntetése. Műszaki anyag és alkatrész beszerzésére való javaslattétel. Külsős vállalkozók telephelyi munkáját koordinálása, ellenőrzése. Berendezések műszaki állapotának felügyelése és meghibásodások szakszerű elháríttatásáról való gondoskodás.

Termékbevezető projektmérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új termékprojektek megvalósításának irányítása a vevők elvárásainak és a vállalat előírásának megfelelően. Projekttervek, javaslatok kidolgozása, megvalósítása és az ütemtervek végrehajtásának koordinálása. Vevői auditokon való aktív részvétel. Részvétel PPAP dokumentáció összeállításában, APQP folyamat dokumentálása.Mintagyártások koordinálása.

Szerszámcserélő - Komárom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szerszám és betétcserék hatékony elvégzése, megelőző karbantartások terv szerint lebonyolítása. Éves karbantartásokban való részvétel, segítségnyújtás a szerszámkészítőknek. A gyártott termékek minőségének biztosítása. Szerszám és betétcserék utasítás szerinti hibamentes, időben történő lebonyolítása.