Műszaki állások

Építéshelyi raktáros - Budapest


Ebben a munkakörben az Ön feladati lesznek:
- Beépítésre kerülő építési anyagok raktározása, bevételezése, kiadása az építéshelyszínen.
- A raktárban lévő készletek nyilvántartása, ügyintézése.
- Kiadásra előírt anyagok összekészítése, kiadása.
- A raktár rendjének, tisztaságának biztosítása, az ott tárolt anyagok állagmegóvása.
- A beérkező anyagok számláinak ellenőrzése.
- Kézi és gépi anyagmozgatás.
- Leltározási rend kidolgozása, leltározás.

CNC lángvágó programozó - Tatabánya


Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:
- Láng és plazmavágó gépek programozásának végrehajtása. A szabástervekhez szükséges anyag mennyiségének meghatározása. Az optimális anyagkihozatal elérése a jó szabástervek révén, gazdálkodás a maradék anyagokkal. A raktári lemez anyagok és maradék lemezek nyilvántartása.

Projekt koordinátor - Bicske

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vevőkkel való kapcsolattartás német nyelven. Folyamatok felügyelete az ajánlatkészítéstől a kiszállításig. Csoportvezetők munkájának támogatása.

Gépgyártás technológus - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladata lesz: Gyártási dokumentáció elkészítése, és a technológiai folyamatok tervezése és fejlesztése, technológiai folyamatok paramétereinek meghatározása, azok folyamatos felülvizsgálata. Ugyanakkor műhelyszintű rajzdokumentáció és műveletterv készítés a minőségi követelmények és a gazdaságos gyárthatóság figyelembe vételével.
- Gyártóeszközök (célgépek, készülékek, szerszámok) fejlesztésében, tervezésében, beszerzésében való részvétel.

Projektmérnök - Oroszlány

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új gépek tervezéséhez, üzembe helyezéséhez, próbagyártáshoz, dokumentáláshoz kapcsolódó tevékenységek elvégzése, koordinálása, támogatása. Karbantartók, operátorok, mérnökök oktatása. Projekt feladatra elméleti megvalósulási dokumentáció készítése. Próbagyártás koordinálása, támogatása, részvétel a lebonyolításban.

Lead Water Process Engineer - Budapest

Responsibilities: Develop and execute client-specific process designs for new projects, including pre- and post-treatment requirements. Support project execution through review of control documents, engineering drawings. Develop process designs and experimental programs for pilots to ensure competitiveness and process optimization.