Műszaki állások

Projekt Mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: NPI projektek vezetése, összeállítása és meghatározása az új termékek bevezétésével kapcsolatos folyamatoknak. Keresztfunkcionális csapat vezetése. Felelősség a projektek költséghatékony időbeni megvalósulásáért. Ügyfelek és az értékesítési csapat közötti kiemelt kapcsolattartás.

Karbantartási vezető - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyáregység karbantartás menedzsmentje. Létesítmény részletes berendezés specifikációja. Telepítés utáni teszt üzemek, ellenőrzések elvégzése. Berendezések karbantartása, karbantartási terv tervezése. A vízelosztó létesítmény, kazán üzemeltetése.

EHS vezető - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: EHS engedélyek megszerzése és megtartása. Sérülések, balesetek megelőzése, biztonsági szabályok betartatása. Folyamatokból eredő veszélyek minimalizálása, kiküszöbölése. EHS rendszer felállítása, kezelése. Biztonsági szabályok ellenőrzése és betartatása. Kockázatelemzés. Külső és belső auditok irányítása, létesítmények rendszeres ellenőrzése. Nem megfelelőségek kezelése.

Épületüzemeltetési vezető - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyáregység létesítményeinek beruházása, fejlesztése, felülvizsgálata. Beruházási terv létrehozása a berendezésekre vonatkozó előírások és a gazdasági megvalósíthatóság megvizsgálásával. Berendezések megrendelése, ellenőrzése, specifkációja. Telepítés utáni teszt üzemek, ellenőrzések elvégzése. Közép és hosszú távú beruházási terv létrehozása, irányítása.

Karbantartó - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Modulgyártás megelőző és hibaelhárító karbantartási feladatainak elvégzése. Géphiba miatti állásidő csökkentése. Munkabiztonsági, munkavédelmi és környezetvédelmi követelmények betartásának felügyelete.

Szerszámcserélő - Komárom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szerszám és betétcserék hatékony elvégzése, megelőző karbantartások terv szerint lebonyolítása. Éves karbantartásokban való részvétel, segítségnyújtás a szerszámkészítőknek. A gyártott termékek minőségének biztosítása. Szerszám és betétcserék utasítás szerinti hibamentes, időben történő lebonyolítása.