Műszaki állások

Egészségvédelmi és környezetvédelmi mérnök - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Környezetvédelmi engedélyek megszerzése. Helyszíni vizsgálatok, auditjának lebonyolítása. Üvegházhatást okozó gázokat kezelő rendszerének irányítása. Az anyagbiztonsági adatlapok kezelése és felügyelete.

Villamosmérnök - Tata

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: PLC vezérelt hegesztő robotcellák folyamatos működésének biztosítása. Programok optimalizálása, karbantartása. Hibakeresés, programmódosítás elvégzése szükség esetén. Villamos dokumentumok módosítása. Karbantartás támogatása.

PLC technikus - Tata

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Villamos és program hibák keresése, hiba elhárítása. Segítségnyújtás a karbantartók hibaelhárítási feladataihoz, villamos kivitelezés irányítása. Gépek/berendezések önálló programozása. PLC-s projektek szakmai támogatása. Üzemvitel folyamatos működésének támogatása.

Folyamatmérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termelési folyamatok optimalizálása, folyamatos fejlesztése, a termelési célok megvalósításának, előírt kulcsparaméterek elérésének támogatása.Termelésben dolgozó munkatársak szakmai hozzáértésének fejlesztése. Gyártási dokumentumok elkészítése, karbantartása, oktatása. Nem megfelelőségek kivizsgálása, korrekciós intézkedések meghatározása. SGA csoportok tevékenységének támogatása. Kísérleti gyártások támogatása. A minőség és a biztonság fokozását és a költségek csökkentését célzó javító tevékenységek.

SMED koordinátor - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: SMED módszer használatával az átállási idők csökkentése. Műhelymunkák (workshop) szervezése. SMED tevékenység nyomon követésére alkalmas jelentési rendszer kialakítása, vezetése, karbantartása, fejlesztése. Mérőszámok, mutatószámok és célok meghatározása. Folyamatminőség elemzése, folyamatos javítása érdekében napi szintű folyamat ellenőrzése. Problémamegoldás (Ishikawa, 8D, 5W), megelőző intézkedések meghatározása statisztikai módszerekkel. Hatékony vezetése a termékváltási idő csökkentésére és az ahhoz kapcsolódó, selejtszám csökkentésére irányuló, kiemelt tevékenységnek. Termékváltási eredmények folyamatos monitorozása, a folyamat rendszeres megfigyelése és elemzése. Elemzések alapján javaslattétel hatékonyság növelő akciókra és a folyamatban lévő akciók koordinálása, támogatása, prioritásuk szervezése.

HSEE technikus - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Az 1993. évi XCIII. tv. munkabiztonsági szaktevékenységnek minősített feladatok ellátása, felügyelete. Munkabiztonsági belső auditok végrehajtása és a javító intézkedések meghozatalában való részvétel, folyamatos koordinálás. Kockázatértékelések készítése és felülvizsgálata.Munkavédelmi oktatások megtartása. Kvázi balesetek, balesetek vizsgálatában és a megelőző intézkedések kidolgozásában való részvétel.