Műszaki állások

Operational Program Manager - Budapest

Ebben a munkakörben az ön feladatai lesznek: After-sales programok általános felügyelete, vezetése, vevői igények kielégítése.Kapcsolattartás a vevőkkel, operatív területen kommunikációs csatorna a vevők felé.Termelési/javítási operatív és pénzügyi előrejelzések készítése vevői előrejelzések alapján.A vevői igények beillesztése a vállalat folyamataiba, illetve új folyamatok kidolgozása. Gyártási, javítási, kiszállítási tervek biztosítása az operatív területek felé.Aktív részvétel a cég által kitűzött célok elérésében, különös tekintettel a P&L eredményekre.Külső és belső teljesítménymérő mutatószámok (KPI) definiálása és ellenőrzése, kapcsolatos akciók bevezetése.A hozzá tartozó Vevői Kapcsolattartók irányítása, prioritások definiálása.Termékek EOL (End of Life) kivezetése.Igény szerinti külső és belső jelentések készítése.Fejlesztési lehetőségek feltárása és a hatékonyság folyamatos növelése.

Létesítményüzemeltetési mérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Létesítményüzemeltetési feladatok ellátása. A telephelyek megelőző, tervezett és nem tervezett karbantartási és hibajavítási munkák megszervezésének, lebonyolításának támogatása. Szakági alvállalkozók ellenőrzése. Telephelyi rendszer folyamatos fejlesztése, karbantartási tervek folyamatos felülvizsgálata és optimalizálása. Az épületek és a hozzájuk tartozó infrastruktúra működésének folyamatos biztosítása. Közüzemi fogyasztások nyilvántartása. Infrastrukturális költségek optimalizálása.Energiatakarékossági projektek bevezetése, követése, energia menedzsment.Telephelyi dokumentációk rendszerezése és karbantartása.

Projektmérnök - Mór

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új projektek előkészítése, koncepciók, specifikációk kidolgozása. Időtervek, szükséges ajánlatok,gyártási dokumentációk elkészítése. (FMEA, ODS) Kapcsolattartás a társosztályokkal. Egyéb speciális projektmunkák koordinálása. Robotikával kombinált hegesztési rendszerek integrálása.