Műszaki állások

Karbantartó mérnök | Maintenance engineer - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Karbantartási csoportvezetőkkel együttműködve a napi operatív feladatok kiadása a karbantartóknak. A vonatkozó KPI-ok figyelése, elemzések és akciótervek elkészítésében való aktív részvétel. A különböző típusú emelőgépek állapotának utánkövetése, javíttatása és elérhetővé tétele. Karbantartás, karbantartási folyamatok folyamatos fejlesztése. Alkatrészrajzok készítése, alkatrészek és szerszámok tervezése.

Művezető - Tatabánya

Feladatkör: A műhelyben folyó termelés szervezése, határidők és minőségi követelmények betartatása.

Műszakvezető - Szekszárd

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A műszak munkájához szükséges személyi állomány rendelkezésre bocsátása, ennek érdekében és ezzel kapcsolatban a műszakot érintő munkaidő- és hiányzási adatok karbantartása, ellenőrzése, adatszolgáltatás. A műszak folyamatos munkájának tervezése, szervezése és ellenőrzése minőségi és mennyiségi tekintetben. A termelő berendezések tisztítása meghatározott időközönként.

Támogató Mérnök | Support Engineer - Pozsony

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új termék bevezetésével kapcsolatos tevékenységek támogatása, elvégzése. Műszaki termékek működésének, javításának, és tesztelésének magasfokú ismerete. Munkautasítások elkészítése, karbantartása. Termelési/javítási folyamatok ismerete, folyamatos fejlesztése. Hatékonyság növelő folyamatváltozások kidolgozása. Termelő eszközök időszakos karbantartásának felügyelete, elvégzése.