Műszaki állások

Karbantartó koordinátor - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Preventív és prediktív karbantartások megszervezése. Karbantartási feladatok adminisztrációja. Karbantartók munkájának tervezése, irányítása. Alvállalkozók behívása, alvállalkozói teljesítések ellenőrzése, igazolása. Karbantartási költségek elemzése.

Ménökségvezető - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Mérnökségi folyamatok, fejlesztések irányítása, vezetése. Termék- és folyamat költségelemzések biztosítása. Gyártás kapacitásának biztosítása, támogatása. Együttműködés a társosztályokkal.

Gyártástámogató mérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Termelő berendezések felügyelete. Hatékonyság növelő és veszteségcsökkentő intézkedések meghatározása. Termék változások beintegrálása a gyártási folyamatba. Gyártósorhoz tartozó dokumentumok napra készen tartása. Aktív részvétel a vevői reklamációk kezelésében és hibaelemzésében.

Fémmegmunkálási ágazatvezető - Bicske

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyártó üzem teljes körű koordinációja az ajánlatadástól a számlázásig. Üzem- és csoportvezetők irányítása.Projektvezetők irányítása. Projektek összefogása. Prioritások meghatározása. Heti, havi, negyedéves termelési tervek készítése. Napi, heti kiszállítások tervezése. Riport készítés az ügyvezetés felé. Együttműködés a társ ágazatokkal, karbantartással és a minőség ellenőrzéssel.

Termék Teszt Mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szoros kapcsolattartás a vevőkkel a termék design és a vevői specifikációk kapcsán. NPI projektek vezetése, próbagyártások és termék validációk. Részvétel a költségkalkulációban és az árképzési stratégia kialakításában. Kábelkötegek elektromos tesztelőinek fejlesztése. A technikai részletek finomhangolásához közvetlenül és közvetlenül a globális márkaképzőkkel kommunikálhat, és saját tapasztalatait is fejlesztheti.

Projekt Mérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: NPI projektek vezetése, összeállítása és meghatározása az új termékek bevezétésével kapcsolatos folyamatoknak. Keresztfunkcionális csapat vezetése. Felelősség a projektek költséghatékony időbeni megvalósulásáért. Ügyfelek és az értékesítési csapat közötti kiemelt kapcsolattartás.