Műszaki állások

Villamosmérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Elektromos és elektronikai gyártásirányítási feladatok elvégzése. Programok optimalizálása, karbantartása. Hibakeresés, programmódosítás elvégzése szükség esetén. Villamos dokumentumok módosítása. Karbantartás támogatása.

Utility engineer - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A gyár utility berendezéseinek stabil működéséhez szükséges munkák elvégzése és az ehhez szükséges dokumentációk elkészítése.

Zöldmezős beruházás - Tatabánya

Zöldmezős beruházáshoz keresünk kollégákat az alábbi pozíciókba tavaszi kezdéssel: -Termelési vezető -Termelési mérnök - Műszakos termelési mérnök -Technológiai mérnök - Gépészmérnök - Villamosmérnök - Automatizálási mérnök - Karbantartómérnök - Minőségügyi mérnök - Könyvelő - Általános adminisztrátor Önéletrajzokat, jelentkezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk!

Épületüzemeltetési/létesítményfenntartási mérnök - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A gyár épületgépészeti, elektromos és utility berendezéseinek stabil működéséhez szükséges munkák elvégzése és az ehhez szükséges dokumentációk elkészítése. Kapcsolattartás valamennyi közüzemi szolgáltatóval. Együttműködés a hatóságokkal, a vonatkozó dokumentáció nyilvántartása, a rendszeres hivatalos nyilatkozatokhoz szükséges vállalati adatok elkészítése, a nyilatkozatok összehangolása. Berendezések helyes működéséhez szükséges működési paraméterek, rajzok/dokumentumok, berendezések/rendszerek karbantartása, nyomon követése. Módosításhoz, installáláshoz, az áthelyezéshez és elbontáshoz szükséges hivatalos eljárások ügyintézése. A gyárban az energiafogyasztás felmérése, illetve hatékonysággal és energia megtakarítással kapcsolatos mérnöki munkák elvégzése.

Projekt mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új beruházások koordinálása. Projekttervek készítése, követése. Erőforrások kezelése. Határidők betartása és betartatása. Szoros együttműködés társosztályokkal. Folyamatban lévő projektek státuszának riportálása. Közreműködés hiba és hiányjegyzékek összeállításában. Hiánypótlási munkák határidőre történő teljesítésének koordinálása.Átadás-átvételi eljárások előkészítése és lebonyolítása. Felmerülő problémák hatékony kezelése, megoldása.