Műszaki állások

Készülék és célgépfejlesztő mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Célgép fejlesztési kapcsolatos feladatok elvégzése. Készülékek szabványainak, technikai specifikációk elkészítése. Termelési problémák megoldása. Munkautasítások elkészítése, oktatása. Készülék és célgép beszállítókkal való kapcsolattartás.

Anyagmérnökségi labor technikus - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A laboratóriumi vizsgálatok elvégzéséhez szükséges előkészítő tevékenységek végzése a vonatozó munkautasításoknak megfelelően. Az analitikai labortevékenység támogatása.Termelés támogatási feladatok. Analitikai labor mérések és vizsgálatok valamint a karbantartási feladatok elvégzése a vonatkozó utasításoknak megfelelően.

Belső auditor - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: ERP jogosultságok ellenőrzése. Hó végi egyeztetések - pl.: törzsadatok szabályosságának ellenőrzése. Számla könyvelések szabályosságának ellenőrzése. Belső szabályzatok, narratívák figyelése, véleményezése, frissítése. Belső auditok végrehajtása, auditok koordinálása.

Termékmérnök I Product Engineer - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Szoros kapcsolattartás a vevőkkel a termék design és a vevői specifikációk kapcsán. NPI projektek vezetése, próbagyártások és termék validációk. Részvétel a költségkalkulációban és az árképzési stratégia kialakításában.

Folyamat mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Megvalósíthatósági tanulmány elkészítésében való aktív részvétel.Részletes technológia kidolgozása. Problémamegoldásokban aktív részvétel és támogatás.Technológia beállítása, megfelelő folyamatképességek elérése, PPAP-ek támogatása. Gépek/berendezések/szerszámok/készülékek átvétele, üzembeállítása, munkautasítások elkészítése, oktatása.

Gépész projektmérnök - Esztergom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Mérnökséget és az EHS szervezetet összekötése, elősegítve a kockázatértékelést. Javító intézkedések irányítása, projektek megvalósítása. Gép specifikációk felállítása együttműködésben a termeléssel és az R&D szervezettel. Nemzetközi projektekben való részvétel. Kivitelezési és üzembe helyezési munkák irányítása. Ártárgyalások és műszaki egyeztetések külső vállalkozókkal történő lebonyolítása.