Műszaki állások

Karbantartó - Komárom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új gépek, berendezések telepítésének és beüzemelésének támogatása. A termelőeszközök karbantartása és a felmerülő javítási feladatok ellátása. Az üzemek területén előforduló átalakítások, javítások elvégzése. Műszaki problémák megoldásában való részvétel. Karbantartási raktár alkatrészeinek felelősséggel történő kezelése. Termelés zavartalanságának biztosítása.

EHS mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A környezetvédelmi belső auditok szervezése, ütemezése, lebonyolítása. A jóváhagyott környezetvédelmi célok ismertetése, megvalósításuk folyamatos ellenőrzése. A működési és felülvizsgálati tapasztalatok alapján a hibajavító és megelőző tevékenységek koordinálása, ellenőrzése.Hulladékkezelés ellenőrzése, elszállított és tárolt hulladékok nyilvántartásának vezetése, kapcsolódó számlák ellenőrzése. A környezetvédelmi programok megvalósításában való részvétel, a kialakított program megfelelőségének ellenőrzése.

Költségelemző - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Különböző költségkalkulációk készítése: árajánlat adáshoz, termékbevezetések és műszaki változtatások támogatásához. Ciklusidők, gyártási folyamat lépéseinek meghatározása. Megvalósíthatósági tanulmányok szervezése és dokumentálása. Kimutatások, elemzések, előrejelzések készítése.A műszaki és kereskedelmi specifikációk áttekintése értékesítési és termékinformációinkkal.