Műszaki állások

PLC mérnök I PLC Engineer - Tatabánya környéke

Multinacionális autóipari beszállító partnerünk számára keresünk PLC mérnöki feladatkörbe új munkatársat.

Ebben a munkakörben az Ön feladata:
- a PLC vezérelt gépek (Siemens S7) folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása,
- a PLC hibák diagnosztizálása, hibaelhárítás,
- a hibák dokumentálása,
- részvétel a tervszerű karbantartásban, valamint a fejlesztési feladatok kivitelezésében.

Gépgyártás technológus - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladata lesz: Gyártási dokumentáció elkészítése, és a technológiai folyamatok tervezése és fejlesztése, technológiai folyamatok paramétereinek meghatározása, azok folyamatos felülvizsgálata. Ugyanakkor műhelyszintű rajzdokumentáció és műveletterv készítés a minőségi követelmények és a gazdaságos gyárthatóság figyelembe vételével.
- Gyártóeszközök (célgépek, készülékek, szerszámok) fejlesztésében, tervezésében, beszerzésében való részvétel.

Művezető - Tatabánya

Feladatkör: A műhelyben folyó termelés szervezése, határidők és minőségi követelmények betartatása.

Villamos karbantartó - Tatabánya

Ebben a pozícióban az Ön feladatai lesznek: Termelési eszközök műszaki állapotának megfelelő szinten tartása. Termelőgépek és kiszolgáló berendezések villamos és mechanikai karbantartási feladatainak ellátása, hibaelhárítás, a berendezések rendelkezésre állásának biztosítása és a berendezések fejlesztése. Karbantartási terv készítésének segítése és folyamatos nyomon követése, megelőző karbantartó intézkedések végrehajtása. Karbantartási tervben szereplő feladatok elvégzése, karbantartási dokumentációk vezetése. Mérnökség műszaki támogatása.

Projektmérnök - Mór

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Új projektek előkészítése, koncepciók, specifikációk kidolgozása. Időtervek, szükséges ajánlatok,gyártási dokumentációk elkészítése. (FMEA, ODS) Kapcsolattartás a társosztályokkal. Egyéb speciális projektmunkák koordinálása. Robotikával kombinált hegesztési rendszerek integrálása.