Műszaki állások

LEAN/Six Sigma kordinátor - Komárom környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyártási veszteségek feltárása, hatékonyságuk növelésére történő javaslattétel. Folyamatos fejlesztési projektek meghatározása. Gyökérok analíziséhez való adatok gyűjtése és azok kielemzése. Folyamatos fejlesztéssel kapcsolatos vevői auditok szervezése, lebonyolítása. Folyamatos fejlesztés projektjeihez szükséges munkautasítások elkészítése, felülvizsgálata, oktatása.Folyamatos fejlesztésre irányuló megbeszélések koordinálása. Vállalati javaslat rendszerhez kapcsolódó teendők koordinálása.

Villamos karbantartó - Tatabánya környéke


Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:
- TMK feladatok elvégzése. Gyártás felügyelete a helyi, illetve állami hatóság által előírt munkabiztonsági, munkavédelmi és környezetvédelmi követelmények betartatásával kapcsolatban.
- Munkavédelmi előírások szigorú betartása.
- Hibaelhárításban történő aktív részvétel.
x

Legyél te is MachMaker!

Örömmel osztjuk meg Veled, hogy a T-HR szeptembertől hivatalos partnere a Talentunonak!

A Talentuno egy magyar startup, ami közösségi alapokra helyezte a toborzást, így bárki számára lehetővé téve, hogy pénzt keressen a recruitment iparágban, fejvadászatból.

Már T-HR-es nyitott állások is fent vannak a Talentuno oldalán, mostantól Te is ajánlhatod az ismerőseidet. Ha ő a befutó, a sikeres ajánlásért cserébe jutalékot fizetünk, ami akár 150.000 Ft is lehet.

Töltsd le az appot, regisztrálj ingyenesen MatchMakernek (szabadúszó fejvadásznak), és keress pénzt azzal, hogy jobbnál jobb állásokat ajánlasz az ismerőseidnek!

http://bit.ly/2ZL155I

T HR socialmedia TU 1 3

NPI Projektmérnök - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Portfólió-fejlesztése. NPI projektek vezetése. Termékek teljes gyártási folyamatának összeállítása, meghatározása. Az ügyfelek és az értékesítés között a megfelelő kapcsolat biztosítása.

Lean mérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyári értékáram térkép készítése, karbantartása. Termelési folyamatok optimalizálása. Gyári mutatószámok számítása és ezek alapján fejlesztési projektek véghezvitele (gépkihasználtság/kapacitás kihasználtság; működési költség/egyenértékes mutató). LEAN/Six Sigma fejlesztési projektek önálló végrehajtása, az eredmények kimutatása és értékelése. Veszteségek felmérése és kiküszöbölése. Éves folyamatos fejlesztési tervek készítése. Gyártósori layout és a dolgozói munkafolyamatok tervezése lean szempontból. KAIZEN Workshopok szervezése és moderálása. Oktatások megszervezése, megtartása. CI csoport képviselete nemzetközi beszámolókon (riportok készítése,a legjobb gyakorlatok prezentálása).

Műszaki projekt koordinátor - Budapest


Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:
- Intézmények épületeinek felújítási programjának végrehajtása.
- Projektek szakmai irányítása, felügyelete.
- Tenderkiírás, ajánlatok véleményezése.
- Kiviteli tervek véleményezése, jóváhagyása.
- Korszerűsítési javaslatok készítése.

Elektronikai technikus - Tatabánya


Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek:
- Elektronikai termékek gyártásának támogatása.
- Részvétel az elektronikai üzem termékfejlesztési tevékenységében.
- Minőségirányítási eljárások és célok biztosítása.
- Elektronikai termékek hibaanalízise, előírt tesztfolyamatokban való aktív részvétel.
- Operatív dolgozók szakmai támogatása, oktatása.