Műszaki állások

CI vezető - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: LEAN, SixSigma csapat támogatása, fejlesztése, vezetése. Projektek, módszertanok bevezetése az üzem stratégiáihoz igazítva. Tervek, folyamatok és eredmények kommunikációja.

Gyártástámogató Technikus - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Napi termelési feladatok szervezése, támogatása, felügyelete, szoros együttműködésben a terület csoport és műszakvezetőivel. Termelési kimutatások készítése. Selejtcsökkentésben való részvétel. Műveleti utasítások megírása, frissítése. Termelési eszközök, szerszámok állapotának felügyelete, karbantartással való kapcsolattartás.

Gyártástámogató Mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Csoport és műszakvezetők képzésének támogatása, specifikus termelési igényeknek megfelelően. Termelő tevékenység folyamatainak átható ismerete, műszaki és kémiai összefüggések magas szintű értése. Aktív közreműködés a gyártási folyamatok fejlesztésében, termelékenység és minőség fokozatos javításában. Költségcsökkentési célok elérését célzó projectek megfogalmazása. Új teremékek bevezetésénél szoros együttműködés a kutatás/fejlesztés csapattal.

Hegesztőmérnök - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Felelősségi köréhez tartozó termelő berendezések felügyelete. Hatékonyság növelő és veszteségcsökkentő intézkedések meghatározása. Termék változások beintegrálása a gyártási folyamatba. Gyártósorhoz tartozó dokumentumok napra készen tartása. Aktív részvétel a vevői reklamációk kezelésében és hibaelemzésben.

Termelési területvezető - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Gyártási folyamatok optimalizálása. A gyártandó termék mennyiségének és minőségének biztosítása. Fejlesztési intézkedések tervezése az egyes munkavállalók számára, a teljesítmény javítsa és a személyes célok elérése érdekében. A gyártott termékek kiszállításának biztosítása a vevő számára. A termelésben dolgozók vezetése és figyelemmel kísérése.

Termelési műszakvezető - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Üzemvitel szervezése, műszakjában dolgozók munkájának ellenőrzése. Termelési technológia felügyelete, a termék és melléktermékek állandó minőségének biztosítása a megfelelő üzemi paraméterek beállításával. Üzemben lévő berendezések műszaki állapotának ellenőrzése. Műszakjelentések pontos vezetése.