Műszaki állások

PLC mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Meglévő és új berendezések vezérléstechnikai, biztonságtechnikai konfiguráció/ program elkészítése, módosítása. Elektromos tervezési munkák felügyelete és ellenőrzése. Elkészült berendezések első indítása, programozása, módosítása. Biztonsági rendszerek dokumentált tesztelése. Karbantartók, mérnökök oktatása, támogatása. 24 órás PLC készenlét biztosítása.

Parkoló vezető - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Beosztottak munkájának irányítása, ellenőrzése. Parkoló rendszer teljeskörű működésének folyamatos biztosítása. Belső szolgáltatók munkájának ellenőrzése. Kapcsolattartás az alvállalkozókkal. Forgalmi, pénzügyi jelentések készítése. Üzleti terv készítése, teljesülésének folyamatos betartása, ellenőrzése.

EHS/SHE Manager - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: A gyár teljes munka/környezet/tűz/egészség védelmi programjának vezetése. Munka-, tűz- és egészségvédelmi előírások betartásáról és betartásának folyamatos ellenőrzése. SHE csapat irányítása, koordinálása. Belső, külső auditok, vizsgálatok ütemezése, irányítása.

Lean mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Lean szemléletmód kialakítása, bevezetése és fejlesztése Folyamatos fejlesztési projektek vezetése. Az értékteremtő folyamatok analizálása és optimalizálása a Lean management alapján. Lean projektek, programok és akciók tervezése, szervezése és felügyelete .Új ötletekre és folyamatokra vonatkozó workshopok egyéni szervezése. .Lean projekt és akciók utókövetése, értékelése, beszámolók készítése.Lean oktatások tervezése és aktív részvétel a munkatársak képzésében. Szoros együttműködés a termelésvezetéssel és a folyamatmérnökséggel.

Termékfejlesztő mérnök - Tatabánya környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek :K+F tevékenységben való részvétel. Új és meglévő termékek/alkatrészek tervezése, implentelásáa, tesztelése a gyártási technológia/funkcionális követelmények figyelembe vételével. Terméktervezési, mérnökségi, minőségügyi csapat támogatása. Projektek időben történő megvalósítása. Folyamatos fejlesztésekben való részvétel.

Munkabiztonsági és tűzvédelmi specialista - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Vonatkozó előírások betartásával a gyártói környezethez kapcsolódó munka- és tűzvédelmi biztonsági rendszerek működtetése. Belső/külső auditokon való részvétel. Kockázatelemzések/értékelések, gépek berendezések üzembehelyézésében való közreműködés, ezen feladatok elvégzése.Kapcsolódó belső képzések, oktatások elvégzése, nyilvántartása. Munkabalesetek kivizsgálása, megelőző akciók szervezése. Kapcsolattartás a megfelelő szakhatóságokkal. Tűzvédelmi biztonsági szabályoknak való megfelelősség biztosítása. Kapcsolódó létesítményellenőrzési feladatok elvégzése. Veszélyes alapanyagok felhasználása és kezelése.