Pénzügy / Számvitel

Pénzügyi elemző - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Közreműködés a havi, negyedéves, és éves zárásokban. Havi eredmények elemzése. Eseti jellegű elemzések, jelentések készítése. Az elemzési munka folyamatos fejlesztése. Együttműködés az egyes szakmai területekkel.

Könyvelő - Tatabánya

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Teljeskörű könyvelési feladatok ellátása. Havi, negyedéves és éves pénzügyi kimutatások készítése. Rekonsziliáció, banki egyeztetések, kifizetések elvégzése. Cash Flow management. Áfa bevallások elkészítése. Könyvvizsgálokkal való kapcsolattartás, adatszolgáltatás. Számviteli szabályzat kialakítása.

Pénzügyi kontroller - Székesfehérvár környéke

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Havi, negyedéves, és éves zárásokban való közreműködés.Havi eredmények elemzése. Készletkontrolling. Előrejelzések készítésében való közreműködés. Mérlegelemzés.

Könyvelő - Budapest

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Bejövő számlák, vámhatározatok ellenőrzése, rögzítése. Banki és pénztárbizonylatok kontírozása, könyvelése. Főkönyvi tételek könyvelése. Havi és éves zárásban való részvétel – elhatárolások, átértékelések. Könyvvizsgálatban való részvétel. Főkönyv és analitika egyeztetése. Adóbevallások előkészítése, adófolyószámlák egyeztetése. Statisztikák elkészítése .Részvétel az éves beszámoló elkészítésében . Egyéb számviteli és pénzügyi adminisztratív feladatok.

Kontroller - Komárom

Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: Kontrolling rendszer bevezetésben való aktív részvétel, SAP modul és az ehhez kapcsolódó feladatok elvégzése. Termelési költség kalkuláció előkészítése. Havi/negyedéves zárási feladatok elvégzése az IFRS előírásoknak megfelelően, résztvétel az éves auditban. Szükség szerinti kalkulációkban, előrejelzésekben való közremüködés az üzleti folyamatoknak megfelelően.