Dolgozz vidéki multinál!

Írta:  T-HR Kft.

Amíg picik a gyerekek, szinte mindegy, hogy hol dolgozol. De ahogy elkezdenek nőni, változnak az igények. Jó lenne kertesházba költözni, jó lenne egy csendes utcában lakni, ahol biztonságosan megtanulhatnak bicózni, vagy ahol együtt focizhatnak a többi gyerekkel. Fontos szempont lesz az is, hogy reggel könnyen el tudd őket vinni oviba vagy suliba, délután pedig időben odaérj értük - lehetőleg forgalmi dugóban töltött félórák nélkül.

Ha fontos a karriered, de ugyanilyen fontos, hogy családbarát helyen lakj, érdemes elgondolkodnod azon, hogy vidéki multicégnél dolgozz. Tatabányán a T-HR Kft. 16 éves tapasztalatával tud neked abban segíteni, hogy tapasztalatod és elképzeléseid alapján melyik cégnél találhatod meg a számításod. Pörgős autóipari vagy FMCG vállalatok mellett kiegyensúlyozottabb termelőüzemek és szinte családias gyártócégek is szerepelnek partnereink között.

Tatabányáról Budapest, Győr és Székesfehérvár is kevesebb, mint egy órányira van, így nem kell végleg elbúcsúznod a barátaidtól, régi munkatársaidtól, sőt, a színház bérletedet sem kell elajándékoznod. Nézd meg állásainkat, és ha találsz köztük kedvedre valót, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Illusztráció

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 04., csütörtök 18:43