Koczkás Nikolett

Koczkás Nikolett

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Talentuno Hír 1.

Segítenél mérnök barátaidnak 5.000 Ft-ért?

Facebook-ot bújva rendszeresen látjuk, hogy az egyes álláshirdetések alatt többen tag-elik barátaikat, ismerőseiket, hogy “nézz rá erre az állásra”. Szuper látni, hogy a barátok egymásnak segítenek jobbnál jobb pozíciókat találni, ráadásul ez az álláskeresők számára is hasznos, hiszen az interjúkon gyakran halljuk, hogy “egy barátom küldte át ezt az állást”.

Ez adta az ötletet, amikor a Talentunoval létrehoztunk egy új kampányt, ahol nem (csak) az álláskeresőket szólítjuk meg, hanem az ismerőseiket is. Ezért a következő pár hétben tehát minden egyes mérnök önéletrajzáért 5.000 Ft-ot fizetünk!

Hogy izgalmasabb legyen a játék, itt a legfontosabb feltétel: nem töltheted fel a saját önéletrajzod!

Kérd el egy mérnök barátod önéletrajzát, vagy ha mérnök vagy, akkor kérj meg valakit, hogy töltse fel a tiéd. Ha ez megtörtént, már készülhetsz is az 5.000 Ft-os jutalomra.

Csak egy önéletrajzot tölthetek fel? Dehogy, tölts fel bármennyit! Ha egyet töltesz fel, akkor 5.000 Ft-ot kapsz, ha hármat, akkor 15.000 Ft-ot. De ne felejtsd el, hogy minden résztvevő maximum 100.000 Ft-ot szerezhet.

Meddig tölthetem fel az önéletrajzokat? 2019. november 15-ig.

 

Nem baj, ha a mérnök ismerősöm nem keres éppen állást? Nem probléma, senkit nem kötelezünk váltásra, de lehet, hogy olyan karrierlehetőséggel találkozik, ami tetszene neki.

Hol tudhatok meg többet erről az akcióról? Kattints ide

Koczkás Nikolett tanácsadó

Munkám során az első lépés, hogy minél alaposabban felmérjem partnereink igényét, hogy a megfelelő jelölteket találjam meg a megfelelő pozícióra. Úgy érzem, hogy a szakmai elvárások, kihívások megismerésén túl fontos ismernem a cég kultúráját, hogy az álláskeresőknek részletes információt tudjak adni a leendő munkáltatójukról. Célom olyan szolgáltatás nyújtása, hogy partnereink és a pályázóink egyaránt elégedetten gondoljanak irodánkra és szívesen forduljanak hozzánk szakmai kérdésekkel kapcsolatban.

Végzettségeim:

 • Árpád Gimnázium, Tatabánya
 • Nyugat – magyarországi Egyetem, Apáczai Csere János kar, közgazdász turizmus – vendéglátás alapszakon
 • kommunikációs szintű angolnyelv – tudás
 • alapszintű német nyelvtudás

 Munkahelyeim:

 • 2015 – 2016 Randstad Hungary Kft – tanácsadó
 • 2014 – 2015 Tesco Zrt – munkaügyi előadó

Czeglédi Katalin tanácsadó

Munkavállalási tanácsadóként célom, hogy beszélgetéseink során minél hamarabb megtaláljuk a közös hangot és együtt jussunk el a mindenki számára legjobb megoldáshoz.

Mivel 12 év multinacionális környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezem; termelési, logisztikai, HR és pénzügyi területen, ezért jól ismerem a felmerülő igényekhez vezető megoldásokat is. Szívesen segítek megkeresni a megfelelő utat és adok javaslatokat a cél eléréséhez.

Kiváló problémamegoldó- és szervező képességem van, amelyet mindig jól kamatoztattam eddigi munkáim során.

Nyitott vagyok a kihívásokra, mint a Life Long Learning hive, szívesen tanulok új dolgokat és próbálom ki magam új területeken.

Végzettségeim:

 • Apáczai Csere János Főiskola, Győr, Andragógus, HR; munkavállalási tanácsadó szakirány
 • School of Business Üzleti Iskola; Gazdasági informatikus
 • középfokú angolnyelv-tudás

Munkahelyek, beosztások:

 • Pénzügyi elemző, General Electric Global Operation
 • Pénzügyi asszisztens, General Electric Water& Process Technologies
 • Titkárságvezető, Zenon Europe Kft., General Electric Water& Process Technologies
 • Manager Assistant, Flextronics International Kft.
 • Termelési adminisztrátor, HR asszisztens, Flextronics International Kft.