Talentuno Hír 1.

Írta: 

Segítenél mérnök barátaidnak 5.000 Ft-ért?

Facebook-ot bújva rendszeresen látjuk, hogy az egyes álláshirdetések alatt többen tag-elik barátaikat, ismerőseiket, hogy “nézz rá erre az állásra”. Szuper látni, hogy a barátok egymásnak segítenek jobbnál jobb pozíciókat találni, ráadásul ez az álláskeresők számára is hasznos, hiszen az interjúkon gyakran halljuk, hogy “egy barátom küldte át ezt az állást”.

Ez adta az ötletet, amikor a Talentunoval létrehoztunk egy új kampányt, ahol nem (csak) az álláskeresőket szólítjuk meg, hanem az ismerőseiket is. Ezért a következő pár hétben tehát minden egyes mérnök önéletrajzáért 5.000 Ft-ot fizetünk!

Hogy izgalmasabb legyen a játék, itt a legfontosabb feltétel: nem töltheted fel a saját önéletrajzod!

Kérd el egy mérnök barátod önéletrajzát, vagy ha mérnök vagy, akkor kérj meg valakit, hogy töltse fel a tiéd. Ha ez megtörtént, már készülhetsz is az 5.000 Ft-os jutalomra.

Csak egy önéletrajzot tölthetek fel? Dehogy, tölts fel bármennyit! Ha egyet töltesz fel, akkor 5.000 Ft-ot kapsz, ha hármat, akkor 15.000 Ft-ot. De ne felejtsd el, hogy minden résztvevő maximum 100.000 Ft-ot szerezhet.

Meddig tölthetem fel az önéletrajzokat? 2019. november 15-ig.

 

Nem baj, ha a mérnök ismerősöm nem keres éppen állást? Nem probléma, senkit nem kötelezünk váltásra, de lehet, hogy olyan karrierlehetőséggel találkozik, ami tetszene neki.

Hol tudhatok meg többet erről az akcióról? Kattints ide

Utoljára frissítve: 2019. november 05., kedd 09:44