T-HR Kft. Tatabánya

T-HR Kft.

Munkáltatóknak

A T-HR ajánlata munkáltatóknak

Azon munkáltatókkal tudunk hatékonyan együttműködni, akik tisztában vannak a munkaerőpiaci történésekkel, trendekkel és gyorsan reagálnak arra. Kevés veszteséggel végzik a kiválasztást, fejlettek, átláthatóak a folyamataik. A HR osztály partnerként működik a belső és a külső kapcsolataiban is. Embereket közvetítünk, akiknek az egyéniségét igyekszünk illeszteni Megbízóinkhoz, a szakmai előmenetelük megismerése mellett.

Legnagyobb tapasztalatunk műszaki affinitást igénylő, gyártási környezetből érkező igényekre ajánlott felsőfokú végzettségű munkavállalók közvetítésében van, legyen is az bármelyik területre (gyártás, karbantartás, fejlesztés, IT, logisztika, beszerzés, minőségügy, értékesítés, pénzügy, EHS, HR…). De sikerrel kalandozunk más gazdasági ágakban is. (energetika, kereskedelem, IT, BIG4, vendéglátás, építőipar…) A pályakezdőktől a többéves tapasztalattal rendelkező munkavállalókig tart a megszólítottak skálája.

Vezetői pozíciókra sok esetben különleges referenciát is tudunk nyújtani jelöltjeink után, hiszen sok pályázó szakmai életútjára, karrierjére a 23 évünk alatt többször is volt alkalmunk rálátni.

Szeretjük, ha fejlesztenek bennünket és nagy megtiszteltetés, ha partnereink kikérik véleményünket és elfogadják tanácsainkat.

Az alábbi szolgáltatásokért keressen bennünket elérhetőségeinken

  • Munkaerő-közvetítés
  • Direkt keresés
  • HR tanácsadás
  • Egyéni és csoportos coaching
  • Személyiségtesztek, 360°-os értékelés